Loučím se jako těhulka a přihlásím se už jako maminka :)

20.10.2009

Ahoj zlatíčka, tak devět měsíců uteklo jako voda a zítra nastupuju na vyvolání porodu. Od 30tt mi hrozili předčasným porodem a teďka už osmý den přenáším. Vůbec nevím do čeho jdu, bude to můj první porod. Docela se bojím, ne o sebe, ale o toho malýho broučka co mě devět měsíců rostl pod srdíčkem. Pořád se to zdálo daleko a zítra už Tě Vojtíšku s tatínkem konečně uvidíme. Moc se na Tebe broučku těšíme a slibujeme Ti, že Ti dáme všechnu lásku, kterou máme a doufáme, že se u nás budeš mít dobře. Chci Ti říct Vojtíšku, že Tě oba s tatínkem moc milujeme.
Děkuju těm co to přečetli až do konce a jestli to třeba nikdo nečetl tak to nevadí, potřebovala jsem se jen vypovídat.

ahojky neboj to zvládnete budu držet pěstičky.. půjdeš rodit do te litomyšl vid..
neboj dobře to dopadne a dej vědět...at to v poho zvládn eš..
já mám termín za týden tak uvidíme..papa

Daňulko držím ti palečky abys měla porod takový jaký sis představovala a už se těším až mi dojde ta radostná zpráva že Vojtíšek už kouká na svět.
Držte se a neboj se, ty jsi statečná holka a vše bude v pořádku. Vidíš - já taky měla diagnózu předčasný porod a nakonec jsem to zvládla taky.

Pa a posíláme pohlazení bříška Lenča s Verunkou

Ahojky, taky doma máme Vojtíška, ale tomu našemu bude brzy rok, strašně to utíká, tak si užívej každou minutku!!! Držíme palečky ať jste co nejdřív spolu.... Helena a Vojtíšek

Moc krásňounký,já se s bříškem rozloučit nestihla,porod přišel o 3 týdny dřív a byl neskutečně rychlý,ale to mám napsané v blogu. Držíme palečky a přejeme samou spokojenost

Ahoj, zítra nastupuju taky do porodnice, hned v 7 ráno, tak jsem zvědavá co a jak bude, taky se moc těšíme na Filípka a doufám, že to zvládnem. Takže přeju hodně štěstíčka a zdravého Vojtíška! Držím palce, ahoj

:k: Ahoj Danči .... zítra budu s Dominičkem držet pěstičky aby jsi to měla co nejrychleji za sebou a Vojtíška co nejdřív u sebe v náručí :c: ... :a:

In reply to by Dančí

Máme se dobře :-) ... děkuji. Teď mi konečně usnul ... je dnes nějaký rozbroukaný a pořád by jen papkal a pak se mu nechce brkat ... :), takže už mám dřevěné ruce od nošení a čekání na odbrknutí, ale i tak si to spolu užíváme ... hrozně rychle to utikááá a za chvilku nám ti naši broučci budou utíkat za ženskyma ... :)

ahojík držím také palečky at jste zdraví a smějete se na tento svět.Když jsem četla tak malonko ukápla slza já poslední dobou brečím.pa

Ahojky držíme s Amálkou v bříšku palečky ať už to máte zasebou a Vojtíšek je u Vás v náručí.............vím jak se cítíš,přesně tyhle pocity mám také akorát realita je za 14dní.Zvládneš to skvěle!!!

Držím palečky, ať je vše v pořádku a malý ať je brzo na světě... Hodně štěstí a zdraví vám oběma..

Krásně jsi to napsala, mi traké hrozil předčasný porod, dokonce mi stehem museli zpevnit hrdlo, a holčičku mi pak museli vyhnat :j) , ať ti vše dobře dopadne a Vojtíška máte s tatínkem co nejdřív v náručí - je to nádherný, voňavý a sladký :cc): :a:

Tak drzim palecky, at vse dobre dopadne, at je mimi krasne a zdrave a je vse bez komplikaci. Hlavne at vas brzo pusti domu. :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky