Nevím na čem jsem.. :-(

20.10.2009

Ahojte těhulky a maminky.. :k: Jsem 34. týden, problémy žádné nemám, občas poslíčky. Doma se snažím dělat všechno, každý den něco poklidím, vařím.. Sice mě při každém větším pohybu tvrdne bříško, ale fakt se snažím. Poslední 3 dny mi asi 5 lidí řeklo, že mi dost kleslo bříško a že vypadám, že budu za chvíli rodit. Je pravda, že mě bolívají záda tak, že už někdy nemůžu ani chodit. Malý se asi poslední týden tak strašně vrtí, někdy to fakt bolí.. I v noci mě kolikrát probudí bolest podbříšku jako při menstruaci. Vždycky s hrůzou vstávám se vyčurat, jestli mi praskne voda nebo ne. Prostě nevím na čem jsem. K dr. jdu v pátek, tak uvidím, co mi řekne.. Holky, máte to některá taky tak?? Díky.. Mějte se hezky..

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, nechci tě strašit ale tyhle pocity jsem měla u druhého těhu. Nejvíce cca 14dní před porodem. Malá se nakonec narodila o 3 týdny dříve. Den před odjezdem do porodnice se mi udělalo tak dobře, že jsem si ani nepřipadala těhotná no a k ránu jsme jeli do porodky. Malá se narodila ten den v deset hodin večer...neměla jsem možnost si více odpočínout a tak si myslim že to bylo důvodem dřívějšího porodu-dětská dr. zase říkala že jsem datum měla špatně spočítaný

In reply to by JaMiOn

Sice se mi nezdá, že by mi břicho kleslo, ale dobře se opravdu necítím. Ráno jsem sice vysávala,ale teď už víc jak hodinu se dím u PC, nedělám nic a mámpořád tvrdy břicho (přesně jak často nevím) a pobolívá mě podbřišek. Je to divné, vážně.. Dneska je mi asi nejhůř.

In reply to by Jana Fojtíková

já taky neměla bříško moc dole. Kleslo mi až ten den když jsme jeli do porodky. VLastně mi muselo klesnout vnoci a to dost razantně. No uvidíš. Pokud se nebudeš cítit dobře, tak si zajeď do porodnice ať tě prohlídnou...ony ty poslední týdny před porodem jsou hodně divné a často to vypadá jako kdyby se dítě mělo prodrat spodkem. Důležité je se často natáhnout a odpočinout si.

no tak to duverne znam. Od 29 tydne jsem mela maleho hlavou dolu a byl hooodne nizko, hlava se mi opirala o panevni kost takze kdyz sjem sla se starsi dcerou do mesta na ankupy to bylo za trest co krok to slza v ocich. No to co popisujes muzou ybt poslicci. ja porodila 39+2 a byla jsme rada ze uz je to za mnou.posledni tyden jsme nemohla dojit ani an zachod. Ale ten vysledek za tu bolest stoji

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka