včerejší poradna ...32.tt

20.10.2009

ahoj ženy, včera jsem opravdu nestíhala, nestíhala sjme se ani dostat na net, tak píši až dnes. Takže včera jsme absolvovali další poradnu ve 32.tt, už mi to konečně začalo utíkat..už jen osm týdnů do finále jupíííí :C]]: ...takže jsme si včera zapomněla říct o fotku, o váhu Masrečka...takže z včerejší poradny vím prd. Tlak je dobrý, jedno kilo dole, takže celkový přírustek 8kg (jedeme podle plánu ), bříško se zmenšilo o 1cm-96cm, boky stejné 96cm. takže u mě spokojenost. Jo a nOVINKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mareček je hlavičkou dolů, pašák jeden :qu: ještě sice Dr. říkal, že se může otočit, že tam má dost místa....ale věřím mu, že se mu tak tam líbí, že měnit nebude :s: ..jo a chci se vás zeptat..taky vás někdy bolí vyšetření utz? když je Mareček nakvartýrován vpravo pod žebrama (docela často tam je, má tam asi svého fleka :///: ) a Dr. jede přes něj UTZ a docela tlačí, tak to kuva bolí! :^O^: mám sto chutí vždy říct Dr. netlač....ale řeknu jen v duchu :///: ..po poradně jsme šla s polu s Dagmarkou_ k ní domau na kapučínko a pokecaly jme.Má moc hezký byteček, pejska a šikovnou Natálku. tak to je vše. Fotku sebe dodám ..někdy...zatím páček ženy ;) :a:

jeeee.ty uz sji skoro na konci tehulkovani....ja si vzpominam,kdyzs i byla na zacatku a ted??no hrzne to utika,my doma mame uz 9 a pul mesicniho prcka.. a snazim se tri mesice o mimi a nic,...ale je dobre,ze se mas fajn...ty jo 8kilo..je by se me tak libilo,ja pri prvnim pribrala 40kilo,,ani nevim jak,mam nemocnou stitnou zlazu..no ale nic,preju pohodovych par poslednich tydnu a at mas kratky a moc nebolestivy porod :) a at ti dela jen samou radost :\x:

In reply to by Andilek1

jojo, andílku, utíká to, chválabahou..už budu brzy rodit, jupíí :C]]: už tak brzy se snažíte o druhé mimi? no holka, řeknu Ti, máš se nač těšit..já se mám co otáčet při Elišce, není to žáádná sranda být těhu s tak malým dítětem.....ale už se těším. Budu Ti držte palečky, ať se co nejrychleji zadaří a můžeš nám oznámit tu novinu, že budeš opět těhulkou :h: :k: :c: a děkuji Ti za přáníčka, doufám, že se splní. jsi hodná ;) mějte se krásně ;) :a:

In reply to by dupkaM

no jo no,mym snem bylo vzdycky mit velkou rodinu..ale ymslim,ze to tak hladce nepujde,neprichzi me mesicky,takze budu muset k doktorovi...jak tam nerada chodim..no nic,mejte se vsichni tri,,teda ctri moc dobre at nemas zadne starosti...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Miši, já se chtěla zeptat, jenže jsme se bavili s Dr. o prvním porodu (O Elišce) a jaksi jsem na vše zapomněla :( ..pak sjme se je bila do hlavy :^O^: a ještě odešla bez fotky :§)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty podvodnice... :!k: ..stejěn čím dál tím častěji zapomínám...jsem večra nechala dvě pleny v pračce a ráno jjdu aprát a koukám, co to tam je za hadry ://: :///: hrabká hrabká :s: :a:

Tak to jsou samé dobré zprávy Milčo. :one: Myslím, že Mareček už tak vydrží. Přece se nebude namáhat s otáčením ne? ;) A s tím utz. Mě to bolí vždycky, když mi přejíždí dole pod pupíkem skoro u stydké kosti. A to už od začátku co nám začal dělat utz. Asi tam mám nějakou citlivou dělohu.

In reply to by jira

Ahoj Jířo, jsem ráda, že nejsem "jediná citlivka" , kterou bolí vyšetření utz :s: ...u Elišky jsem to neznala. ale Mareček je pěkný kus, a talčí se tam, kam nemá a pak, že to nemá bolet :s: :a:

In reply to by dupkaM

To bude nejspíš tím, že je ta část břicha nějak víc napínaná. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Ale mě tam dole ta děloha bolí i na omak, tak nevím. Tenkrát mi dr. napsal do zprávy děloha s plodem palpačně citlivá. A to jsem mu neříkala, že mě to bolí. ://: Asi to poznal a ani moc nemačkal. Ale stejně ten utz stojí za to. :usmev:

Dupi, to je fajn, že jste v pořádku :one:
mě ten UTZ přes bříško taky docela bolí!! a to si představ, že jsem se Dr zeptala, jestli má malý hlavičku dole.. zrovna jsem ležela na koze, tak mě podbřišek normálně mačkal, jestli nahnmatá hlavičku přes břícho AUAUAUA :jawdrop: ale pak říkal, že nic necítí, tak mi udělal UTZ, no ten už bolel míň :j)
ale myslím, že tahle bolest je to nejmenší, co?? :///:

Dupi včera mě to bolelo poprvé - dr. se mi kouknul zas na čípek vnitřním, to v pohodě, a pak na Piškoťáto venkvním a tlačil a bolelo to - u něj to nikdy nebolelo... :00: Řekl mi, což jsi mi připomněla, že má hlavu dole - ale to měl i Martínek, jsou to netopejři :s:
Jsem ráda, že jsi v pohodě, a že Ti to utíká :k:

In reply to by Andělína

No sakra, jakékoli vnitřní vyšetření je pro ě v tomhle těhu peklem..ješět do mě rvát vnitřní utz..bych umřela. Jsi statečná Adinko :one: tak už má mimčo hlavičku dole, to je dobře, jen ať tak zůstane ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka