plísen a miminko?!

19.10.2009

Holky bydlíme 3 měsíce v malé bytovce ,kterou ještě letos měli zateplovat a nové okna ale letos už to nestihnou a tak se nám udělala skoro všude kolem oken zatím jen trochu plísen ,bojím se že se to teprve rozjede,mám doma 12 denní mimčo má to nějaký vliv na něj?nemám s tím zkušenosti a určitě něco na tu plísen koupíme snad to na chvilku zabere ale nevím jak to malá bude zvládat i tu plísen a taky nějaký ten postřik jestli jí to nebude vadit i když jí dám samozřejmě na čas jinam kdyby se to něčím stříkalo.A má někdo s plísní zkušensoti co na to pomáhá?je pravda že vlhko tu je ale zase lepší než sucho i když teda bez plísně.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Malej se narodil v době, kdy jsme bydleli ve starý zástavbě, kde bylo plísně habaděj. Stříkali jsme to savem, ale třeba jsme vůbec netušili, co se nám zabydlelo za čelem postele, to jsme zjistili, až když jsme se odtamtud stěhovali. To bylo nechutný!! :jawdrop: :sick: A malej spinkal kousíček od toho, naštěstí těch ani ne pět měsíců ustál a žádný zdravotní obtíže neměl. U plísně platí, že se ty spóry nejvíc uvolňují, když se odstraňuje mechanicky, třeba když ji chceš seškrábat, nebo setřít, tak proto je lepší to vystříkat tím savem. Taky se můžeš obrátot na majitele bytu, aby to řešil, nebo můžeš zkusit požádat o slevu na nájmu, už kvůli miminku. Sice asi neuspěješ, ale za pokus nic nedáš, ne?

In reply to by Raduš.ka

ahoj,no taky jsme o tom přemýšleli s tím majitelem tak nevíme jestli uspějeme,ale možná to zkusíme.Tatka dnes koupil odvlhčovače vzduchu tak uvidíme a taky to savo proti plísním tak jsem zvedavá ale představa žeje teprve říjen mě děsí co pak v zimě..a větrat se taky pořád nedá ,protože moc tepla taky není.

AHOJ MAMUŠKY :a:
Děkuji všem za rady,koukám že v tom nelítáme sami,..je to hnus a gor když máme malou prdolku doma,..ale snad se s tím nějak poperem,.mějte se krásně a děkuju ještě jendou,papap Janule :a: :h:

ahoj taky používám savo proti plísní, stříkám to hned jak se objeví mokrá tečka pořád koukám pozdi . my už máme plastová okna ale stejně se ta plísen uplně nestratila musí se větrat aspon 3x denně otevřu na 15minut okno. nemáme v té místnosti topení tak to je problém ale jestli to bude v zimě moc tak asi budem muset koupit ještě přímotop.sousedka používala ceresit bydlí v přízemí tam mají té vlhkosti hodně.

my sme rekonstruovali a dali sme plastovy okna a od ty doby mame plisen taky hodne se nam okna rosej porad vetrame a strikame savem nejhorsi je to prave prez zimu prez leto je to v pohode to to postrikam a ja je teplo tak to uschne a super ale jak zacne zima tak je to blby pritom sme vse delali jak se ma a stejne.V deckym pokoji mame na vsech stenach takovy jakoby kapicky je tam toho spoustu nevim jestli je to plisen jsou to proste jako kapicky ale kdyz si na to sahnes neni to mokry.Mame vymalovano na svestkovou tak je to hodne videt kdyby sme meli na svetlou tak je to videt min.Mame 18 mesicni holcicku a 6letyho syna a nic jim neni chce to opravdu casto vetrat a topit a topit
----------------------------------------------------------
http://simculik.mondozoo.com

ahoj, kup savo na plíseň a pořádně to pod oknama vystříkej. Jinak vliv to má a to v tom že mu může plíseň způsobit alergie všeho druhu. Kamarádka měla v bytě plíseň-nevěděla o ní a malá měla často teploty a teklo jí z nosu. Nic na ní nezabíralo a tak jsem jí řekla ať se doma pořádně podívá, že u nich cítim plíseň. Našla jí za skříní v ložnici. pak šla s malou na alergologii a dr. potvrdila alergii na plýseň,roztoče,prach a pyl.vyvolávacím elementem byla plíseň v bytě. důležití je hodně větrat-hlídejte si vlhkost v bytě....

my s tim bojovali taky koupila jsem savo proti plisnim vystrikala zed a bud se to setře nebo se to muže vsaknout do zdi ja volila druhou variantu a 2 noci jsme spali v jinem pokiji a mame klid.fakt doporučuju.

Ahojky,tak nám se jednou udělala plíseň v koupelně a pomohlo nám na to savo proti plísním-plíseň už se od té doby neukázala :-) je to fakt dobré,jen opravdu dej malou raději pryč,až to budeš vystříkávat :-) Tak hodně štěstí a ať je plíseň brzy pryč :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka