Pudinkový krém - poraďte prosím recept :)
Ahoj holky, budu dělat malýmu první dort, ale budou ho jíst převážně velcí, hledala jsem dobrý recept na pudinkový krém ale nic pořádného jsem nenašla. Poraďte dle své chuti který jste dělali a chutnal i ostatním :) Prosím o receptík. Diky moc
Katka a Luky
In reply to ahojik by martina2105
Super, primichám ovoce :) Zkusim banán, ten luky nejradsi. Co myslis, treba to bude dobry :) Kacka a Luky
In reply to Super, primichám ovoce by kvikvicka
no nevim,myslim ze banan bude takovy mdly,skusit to muzes,hlavne at chutna
:a:
In reply to no nevim,myslim ze banan by martina2105
No to mas pravdu, spis skusime nejake citrusové plody :) Kacka a Luky
Diky holky, zitra zkusim obě varianty a která se doma uchytí víc udělám v pátek do dortíku :) :C]]: Kacka a Luky
Já dělám krém tak,že uvařím pudink(na půl litru mléka 2 pytlíky vanilkového pudinku),nechám jej vychladnout(škraloup co se udělá na povrchu přijde odstranit).A do něj přišlehám 2 kostky másla a cukr podle chuti.Máslo i pudink by měli mít stejnou teplotu,ať se krém nesrazí.A kdyby se náhodou srazil,tak stačí krém přendat do hrnce,dát na sporák,ze spodu mírně nahřívat a šlehat,za chvilku bude mít krém krásnou stejnorodou konzistenci.A je Mňam. :hu:
Ahoj - tenhle krem davam do bananovych rezu, je lehky a vyborny.
Uvarim 1 vanilkovy puding (na 250 ml mleka davam 1 cely puding, bez cukru) a necham vychladnout.
Potom dam do slehaci misy 150 g masla (nemusi byt, muzes krem zjemnit treba trochou slehacky), pridam mouckovy cukr, vanilkovy cukr (davam ten s pravou vanilkou, nemusi byt), tvaroh (davam 20%) a vychladly puding. Zredit muzes trochou mleka.
Vyslehanym kremem naplnis dort a nechas v lednici ulezet.
Mnozstvi cukru necham na Tobe, ja tenhle krem sladim podle chuti, mazu na piskotove testo v kombinaci s marmeladou, banany a cokoladovou polevou a je to mnamka.
Tak dobrou chut a at se dort povede. :hu:
u nas se uz moooc let dela jen jeden dort-ananasovy
a krem je:1 van.puding uvarit ve 3,5dc mlika s 1 lzickou cukru
po vychladnuti pridas zmekle maslo!250g
100g mleteho cukru a 1vanilkovy cukr
pudink,maslo a cukr vyslehas a jen vareckou primichas ovoce
podle chuti pridas okapane konzervove ovoce nakrate na male kosticky,mam vyzkouseny i jahodovy,ale ananas je lepsi
:a: