Už jste to řekli rodině?

14.10.2009

Ahojky ještě jednou...ještě jeden dotaz mám...už jste to řekli rodině? Jako rodičům, sourozencům atd.? My to chcem říct tenhle víkend a nevím jak...chcem nějaký vtipný způsob... Dcerku jsme "ohlásili" tak, že při společném obědě jsme dali mezi sebe já a manžel ty nejmenší botičky pro mimi a čekali až si toho všimnou. :D První to viděl můj taťka a ten přestal jíst a jen se zepta " Už?" a pak se moje mamča rozplakala a pořád nás objímala... Tak přemýšlím, jak oznámit to druhé... Nebo myslíte, že je ještě brzy?

Tak my už to máme za sebou :D chtěli jsme to udělat s těma fotkama, jak jsem tu psala, ale dr. mi ve čtvrtek řekl, že nerad dává fotečky takle brzy...tak nakonec to řekla naše malá Eliška... :D Ale i tak to bylo ohromný a krásný :D Jinak ve čtvrtek jsem na ulktazvuku viděla mimi...má už 8mm to ale krásně rosteme co? :C]]:

Ahoj, my jsme zatím nic neoznamovali. Petr by to nejradši vytroubil všem a hned, ale já se jaksi obávám, že to zakřiknem a něco nemilého se stane. Přece jen jsme se těšili dva roky než se mi povede otěhotnět a tak si zatím užíváme milé zprávy ve dvou.
Ráda bych novinku oznámila až po ukončení I. trimestru po testech, abychom věděli, že maličký bude zdravý. Vychází to na konec listopadu. Navíc se obávám, že kdyby se to můj otec dozvědět dřív, hnal by mě na potrat :zlost: (To že mi je 25 a on měl první dítě ve 22 mu nikdo nevymluví :no: . Navíc stále už tři roky dokola opakuje, že stejně s Petrem nezůstaneme).
Původně jsem přemýšlela o dárečku pod stromeček, ale obávám se, že to už budu mít takový pupík, že nebude třeba nic naznačovat :usmev:
Tak mě napadl Mikuláš. My si v rodině dáváme pletené punčochy s ovocem a tak by se tam mohly připlést botičky, fotečky, dudlík :dudlik: nebo cokoli, co by je trklo do nosu :°O°: . Také jsem uvažovala o společné večeři, ale moje sestra je doktorka pracující kus za Hradcem, rodiče mám rozvedené a tak než se sejdeme, bude Nový rok.
Stejně bych nejradši, aby se to všichni blízcí dozvěděli najednou, aby si netelefonovali a já mohla vidět, jak se při tom tváří. To je ale bohužel nemožné. Všechny babičky a dědečky nedám dohromady do svatby :rings:

In reply to by Ajci

Nakonec jsem se rozhodla to oznámit formou Vánočního přání. Děti přece píšou Ježíškovi o dárky a tak napíšeme otevírací přáníčko psané naší Fazolkou. Na přední straně bude Co si přeji k Ježíšku a uvnitř na jedné straně fotka a na druhé straně "přáníčka" Fazolky - pohlazení bříška a tak.
Jinak to asi nepůjde, některé osůbky budu muset obeslat poštou, tak aby to měli všichni přibližně nastejno ;)

In reply to by Sangsue

Ahoj, to je moc krásný!!! to je opravdu moc dobrý nápad. Určitě to dopadne dobře a na ty vánoce to každýho rozněžní...uvidíš...to bude krásný!!! určitě pak napiš jak to proběhlo :)

sice patrim do kvetinek 2010,ale snad to neva.. ;) Zaujalo me jakym zpusobem jste oznamili prvni dceru.. :) Docela dobrej napad a dobra inspirace..Priznam se,ze tu novinu oznamime az po 12tt dokud neskonci prvni trimestr,ktery je nejrizikovejsi..Mam syna 3roky a druhe tehu nam prave nevyslo v 7tt.Vsichni uz to vedeli a o to to pak bylo horsi,takze uz nechci podobnou zkusenost,ale muzu-li,tak se mi fakt zamlouva vas zpusob jak u vasi prvni dcerky.. :) Hodne stesti!!

In reply to by siska333

Tak věřím, že teď to vyjde a budete si moct užít to oznámení. Jsem moc ráda, že jsem tě mohla alespoň inspirovat. My jsme to původně chtěli říct jinak, ale naši nám překazili plány a tohle byl plán "B" . Původně jsme chtěli u našich zazvonit u dveří a čekat až nám otevřou..a oni když nám takle otevřou tak vždycky řeknou ať jdem dál... a to jsme chtěli koukat oba na rohožku, kde by právě stáli ty botičky a zeptat se jestli můžem všichni... je jasný, že naši by tam koukli taky a viděli by botičky... :D ale to nevyšlo...můj tatka nás potkal už pod barákem... :D
Teď to chcem oznámit asi takle... Chcem vytiskout pár fotek z dovolený a tak... prostě nějaký hezký fotky mě a manžela a Elišky a mezi to vmíchat fotku z ultrazvuku.. a dát jim to se slovy, že jim vezem nějaký hezký fotky "Naší velké!!!" rodiny, ať je taky mají... My to tak jednou za čas děláme... no a oni najdou i ten snímek z ultrazvuku...
Jen teda doufám, že to s mimi vyjde a bude vše ok.... jak tady čtu, tak by bylo dost nemilý kdyby to nevyšlo.. :(

In reply to by Evulík

Nesmis takto vubec premyslet!! :n: Me doktor doslova prikazal myslet pozitivne,protoze jinak se uvolnuji endorfiny a ty pusobi trable(nechapu,protoze mam za to,ze edorfiny jsou hormony stesti,ale asi vi o cem mluvi),takze usmev a tesit se na miminko,ju?Tehdy nam doktori rekli,eto byla proste jen nahoda osudu,tak doufam,ze meli pravdu.. :00: Vas nahradni plan s oznamenim je taky skvelej a uplne jsem se tu pri cteni usmivala pri predstave jak se vasi tvari. :)Jinak vase dceruska ma moc krasny jmeno a pokud nam to vyjde a bude to holcicka,tak o bude s nejvetsi pravdepodobnosti prave Eliška. :girl: To jmeno se mi strasne moc libi. :)

In reply to by siska333

Nám taky... :D už když jsme si s manželem řekli,že se pokusíme o mimi tak jsem prostě věděli, že to bude Eliška. :D a to fakt krásný jméno.. tak ať se vám to splní, přeju vám to. :) :dance:

Ahojky Evuliku, no tka u nas uz to vedi snad vsichni... sic esme to chteli rict pozdeji... ale byli jsme na IUI a to vedeli... takze uz po tydnu byli otazky co test... nedalo se to tedy utajit a vrchol byl kdzy jsme byla od pondeli doma... to uz bylo neprehlednutelne i pro ostani.... ale tedy pekne originalne jste top vymyslely :h:

In reply to by žabičkax

Aha, tak to je mi líto, že jste to nemohli oznámit jinak... :(
Napadlo mě, že bych nechala vytisknout fotku nás, mě s manželem a zvlášt Elinku a říct jim, že jsme přivezli naše nejnovější fotky naší rodiny a prostě k tomu přidat i fotku z ultrazvuku... je jasný, že naši to prohlídnou ty fotky a snad jim dojde co je ten černobílí obrázek :D Tchánovi to oznámíme zatím nevím jak...možná mu řeknem, že to je jeho druhý vnouče... bohužel, manželova maminka zemřela v červnu...což je veliká škoda, byla to ta nej babička co může být... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky