nachlazení 3 měsíčního mimča

19.10.2009

Čauky, malá měla v sobotu 3 měsíce. Asi to bude znít hloupě, jak poznám, že má rýmu? Musí jí to téct z nosánku nebo je rýma už to, když tu vodnatou rýmu vidím v odsávačce? Občas taky zakašle, ale spíš si myslím, že jí něco vlítne do pusiny, než že by měla vyloženě kašel... :? Ten by měla pravidelnější a i v noci, že? Včera jsem jí měřila teplotu a měla ji o jeden stupínek zvýšenou. Po koupání o další dva (což si myslím, že ylo tou koupelí...). Pak už zvýšenou neměla. Nejspíš to nic nebude, ale raději honím rady dřív - pak na to není tolik času...Jak prťata kurýrujete v počátku nachlazení? A kdy není vhodné jít s mrnětem ven? Moc díky. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky..nas malej si prosel nachlazenim a hodne silnym v 3.5 mesici.teklo mu dost vyrazne z nosiku a z oci a stale psikal,hlas mel jak medved,byl ale bez teplot...okamzite jsme zacli brat jitrocelovy sirup od Dr.Thaisse a strikali 2x denne morskou vodu do nosu.Za cca 4dny mu to malinko sedlo i na plice,protoze odsavani se moc nedarilo a tak neco obcas spolykal...brala jsem stale jen ten sirup a spray a krasne se vylecil..dohromady to trvalo 10dni a byl klid...

No, ona má holoubky v nose prakticky pořád od narození.
Někdo tu psal, že to je normální.
Malá nechčí, jen jí občas právě vytáhnu tu vodnatější rýmičku.

ahoj pokud jí odsáváš a má rýmu tak má rýmu. Někdy je hodně vodnatá a někdy je to klasická rýma. Může jít o nachlazení-nějakou vyrózu. To že občas zakašle je tím že jí teče rýma do krku a tam jí dráždí. Moje malá má taky slaboučkou rýmu. Dneska jsem jí koupila olynth pro kojence a vytírám jí nosánek. Určitě neměř teplotu po koupání ale před koupáním. Taky neměř teplotu hned po spaní. Klidně sní jít ven můžeš-nechoď pokud by měla horečku-což je nad 38,5 a od této teploty se taky podávají léky na snížení teploty.

Ahoj, já byla se svojí holčičkou (5 měsíců) zrovna minulý týden u paní doktorky, protože se mi zdálo, že se jí hůř dýchá, že má jakoby něco na průduškách. Paní doktorka jí prohlédla a řekla, že problém je v nose - úplně v zadní části. Drží se jí tam "bubáci" a pak to vypadá, že chrčí. Když jí začne šimrat v nosohltanu, tak se rozkašle. Doporučila mi na to kapičky Libenar na zvlhčení sliznice. Nos jí také pravidelně čistím vatovou tyčinkou, a i když se mi nosní dírka zdá čistá, vždycky na tyčince něco vytáhnu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka