Odmítá brambory :-( co mám dělat?????

18.10.2009

Ahoj mamky,

potřebuju poradit. Od pondělka sem začla dávat Renátce mrkev-skleničku. Krásně to papala a tak sme postupně zvyšovali. V sobotu jsem uvařila brambor a umixovala. A nic. Reni snědla asi 2 lžičky a konec. Dneska sem smíchala brambor a mrkev a zase asi jen 3 lžičky :-( co mám s tím dělat??? ten brambor sem dneska jen umačkala vidličkou, myslíte že to mohlo být tím??? brambor je podle mě základ a ona ho nechce. a to sem jí sehnala domácí. Dělaly vám to taky vaše děti? jak jim brambory jely a jak jste to řešili??? prosím moc o radu.... děkuji zuzik

děkuji za podporu. dneska zkusím brambory pořádně umixovat s mým mlíčkem plus větší část mrkve a uvidíme. je nám 6 měsíců. chce to opravdu trpělivost. Odpoledne dávám kaši a tu baští krásně. Rýže je taky dobrý nápad. ve středu jdeme k Dr. tak se jí zeptám jestli můžem už i rýži. tak ještě jednou díky všem. Zuzik

ahojky tak mi jsme něli uplně to stejne všechno kromně bramboru :a\|: :s:
daj ji čas ono se to poda mi jsme parkrat skusili dat nějakou skleničku kde je brambor a tedka už vařime doma :hu:

nas maly brambory neji do ted a to ma 4 roky taky nevim jaky ma duvod ale vubec je nechce.Ani nejoblibenejsi jidlo z brambor jako jsou hranolky nechce.

In reply to by JaMiOn

ja bych byla vdecna kdyby jedl apon ty hranolky protoze on nechce skoro vubec nic.Jen mleko ale ne normalni bud sunar nebo bebu to mu strasne chutna ale to ja uz odmitam,nebo jogurty kostiky nebo takove ty s cokoladou a krupinkama,a pak klasika sladke knedliky ,palacinky buchticky s kremem, hrachovou polevku s rohlikama a spagety.Ted sem mu uz vnutila i ryby file a kureci rizek ale ji to samotne a to je des. Ve skolce trpi hlady a pak doma sezere na co prijde.

ahoj, přidej do brambor mlíčko a udělej kaši aby je neměla tak suché. Jinak to že na poprvé snědla 2 a poté 3 lžičky je dobré. Ještě jí brambůrky dávej a uvidíš že bude dlabat.

tak pokud nechce samotny brambor ani se nedivim,brambory se zezactku vzdy michaji 5O%je brabmbor zbytek zelenina.Jinak pak muzes zkusit jeste brabmor bud s um nebo MM jako kasi,ale ted mixuj,muzou ji vadit kousky a proto nechce jist,ale mi to delala taky,na vetsi kousky jsme presli az po 2mesicich prikrmu v pul roce,kdy mela dva zuby.Jinak vydrz,je to pro ne neco noveho a kazde dite neji na povel,proste ji to bude treba chvili trvat nez si zvykne,jsou maminy co bojuji i pul roku,nez se dite poradne rozji ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky