Bolení prsou

19.10.2009

Ahoj holky, vím, že to bude znít divně, ale mám na vás otázku, jak vás bolej prsa? Mám totiž divný pocit. Jsem cca v 10. týdnu a prsa mě neskutečně bolely už od prvních týdnů. Vlastně to byl i první příznak těhotenství. Bolely mě ještě před pár dny a najednou to z ničeho nic začlo ustávat. Teď už mě bolej jen tak lehce (předtím jsem si na ně nemohla ani šáhnout). Začly ustávat i moje celodenní nevolnosti. No a já začínám mít strach, že mám zamlklé těhu, nebo jak se tomu říká:-( Nemáte s tím některá zkušenosti? Děkuju moc za rady. K dr. mám jít ve čtvrtek, tak nechci plašit předčasně. Vím, že nevolnosti časem ustupujou, ale jak je to s těma prsama, nevím:-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jen klid to je úplně normální. Mě boleli prsa hned od prvního týdne těhu asi tak dva měsíce a pak to přešlo. Teď už mě bolí jen občas, ale to už je zase tím, že se připravují na mlíčko. Jsme 35tt. A s tou nevolností buď ráda, že ustupuje. Co by za to jiné holky daly. ;) Někdo prozvrací celé těhu. A já třeba vůbec nevím co to je. Tak přejeme klidné těhulkování. :a:

Ahojky, buď v klídku, já to mám tak až doteď (25tt). Několik dní prsa bolí tak, že se jich bojím aji dotknout, pak několik dní pro změnu strašně svědí a aby toho nebylo moc, tak pak si dají zase na několik dní pauzu a nechají mě být... Není to nějaký pravidelný střídání, ale není to prostě pořád stejný. Tak se nestresuj a užívej...

Ahojky,mě také bolela prsa a hodně,ale to je normální,časem to přejde.Na začátku těhu jsem měla také bolesti v podbřišku,jako při silné menstruaci i jsem trošku špinila,ale u mě to bylo vše v pořádku.Teď mám 6.měsíční miminko.Hlavně se nenervuj,kdyby jsi začala špinit,zajdi si pro jistotu na gyn.Hodně štěstí,papa.

zamlklé těhu jsem měla 2x.Teď jsem těhu znovu a prsa stále bolí jsem ale teprve 10tt.Pamatuju si ale,že při úplně prvním těhu mě prsa bolet přestala.Jenom nevím kdy,je to už spoustu let a já si to nepamatuju.Nevolnosti jsem vlastně neměla nikdy.Párkrát blivno nepočítám.
Pokud nešpiníš,nebolí tě břicho(to břicho byl vlastně takový první příznak zamlklého těhu-jako MS bolesti),tak buď v klidu a klidně počkej na běžnou kontrolu.

In reply to by marmar

Ahoj,
nešpiním, ale mám v břiše křeče-střídavě na levé a pravé straně. Ty křeče mám ale úplně od samého začátku těhu. Vím, že tady nikdo neřekne, jak to je.. To může jen doktorka. Jen chci vědět, jestli to někdo měl stejně. Nechci vypadat jako hysterka, jen mám o svoje mimi strach:-(
No a tobě přeju, aby se to podařilo a vše bylo bez komplikací!

In reply to by Ivanice

Tak já jsem těhu po třetí a ty křeče jsem měla pokaždé-je pravda,že jsem 2x z toho potratila,ale při tomhle třetím těhu jsem měla asi křeče největší už od začátku a nakonec to bylo z toho jak sa malá uvrtávala a roztahovala se děloha-strachy jsem byla taky bez sebe!Ty první dvě těhu jsem začala mít křeče až kolem 12tt těsně před potratem!Já myslím,že je u tebe vše v pořádku!Držím palce moc a moc!!!

In reply to by .Luci.

taky jsem měla bolesti až před potratem.V tříslech mě teď taky bolí,ale to je prý od toho,jak se roztahují vazy a děloha.Myslím,že to nic nebude,ale když budeš fakt vysterslá,doktor ti uritě nevynadá :) .Já bych nejraději chodila ob den na UTZ,abych byla v klidu.A díky.Taky ti držím palce.Všechny 4.

Ahoj,mě prsa boleli taky jen chviličku,s nevolností to bylo horší asi do 14tt,ale to až ted u druhého těhu,to první skončilo právě zamlklým potratem,prsa boleli stále a i nevolnost byla.Z vlastní zkušenosti vím jaké to je stresovat se kvůli miminku aby bylo vpořádku,ale akorát si tím člověk ubližuje.Tak se snaž být v klidu a pokud Ti to přeci jen nedá čekat do Čt.a nemusíš se objednávat,zajdi si k doktorovi.Určitě Tě nevyhodí a ty budeš mít klid. :a:

Ahoj, nic si z toho nedělej. Já jsem v 18tt a v noci na dnešek jsem žádala manžela, ať jde dolů do garáže pro pilku a uřízne mi prsa. Strašně mě bolí, hlavně po stranách. Na bříšku už neležím, usnu jedině na boku, ale jak mě teď ty prsa bolí, tak to ani nejde. Ze začátku jsem měla jen pouhé pnutí, citlivé bradavky, pak pár týdnů nic (taky mě to docela zaráželo) a teď je to vážně na pěst. :n:

Neboj se nic!Já to měla úplně stejně!Hlavně se nenervuj to miminku na 100% neprospívá!Čt je tu zachvilku a určitě bude vše OK!Držím palečky!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky