Umělá výživa!!

18.10.2009

Ahoj te holky,najde se některá z Vás co používá nutrilon 1?Jaké s ním máte zkušenosti?Chtěla jsem se zeptat říká se že děti na umělé výživě jsou tlusté a hodně nemocné je to pravda?Jelikož mám mateřského mléka čím dál tím mín tak mě uměla strava nemine tak se chci zeptat na váš názor!!!Tak prosím kdo je na umělé výživě napište dík moc!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, myslím, že to jsou jen povídačky. Každé dítě je jiné. My jsme byly na umělém. Malá byla drobná, nikdy nebyla žádný obr. No a nemocná je celkem dost, ale má jenom rýmu. Je to různé, kamárdka kojila a malou měla ještě nemocnější. Neřekla bych, že zas až tak záleží na mlíce. Myslím, že to mateřské je na tu imunitu asi lepší, ale dneska jsou ta umělá mlíka na dobré urovni. Papa :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dík hned je člověk klidnější!Jak se poradí hned je mi lépe!dík moc za uklidnění :-)

ahojky my tedy nutroš používali na začátku a dělal nám koliky,tak,že používáme bebu AR má reflux....neřekla bych že jsou nemocné..byli jsme poprvé namocní až tet a to jsme na um.mlíčku od 2měs tet bude mět 6.měsícu a tlusté děti nejsou my jsme sice macíčci,ale i velkej...tak,že tlustý není a muj první syn byl kojenej a měl podobnou váhu jako tet adámek tak,že vtom to určitě není.

No, Jeníka jsem dokrmovala od porodnice. Tlustý nikdy nebyl, nemocný taky ne. Před týdnem měl první rýmu. Jemu 13 měsíců. Toť naše zkušenost :)

Ahoj, tak mojí holčičce je 5 měsíců a na Nutrilonu 1 je od svých 7 týdnů, protože se mi mateřské mléko také začínalo ztrácet. Zrovna jsem tu dnes odpoledne založila diskuzi na téma "přechod z Nutrilonu na Sunar", protože se mi zdá, že už jí Nutrilon nechutná tak, jak dřív. Ještě před 14 dny vypila denně 5x200ml a teď poslední dobou do ní stěží dostanu 5x150ml. Jinak za celou dobu, co ho brala, prospívala dobře.

Ahoj tak moje mala je na umele vyzive od 1mesice a ted ma rok a vazi 8,7kg a 75cm takze je prcek.co znam holky co koji tak meli vetsi deti nez je moje mala a nemocna nebyla jen klasika ryma a to parkrat kdyz ji rostli zuby tak nevim co je na tom pravda

In reply to by brouk

To mě potěšílo že to nění pravda,tak jasně každé dítě je jiné!Už tak mi stačí že každy se na člověka dívá jak na neschopnou matku kojit!Přitom jsem se snažila kojila jsem a ještě odstříkavala a to jí dávala z láhve!Snaha byla!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky