Ach to noční vstávání...

18.10.2009

Ahojky, tak se s vámi chci poradit...Respektive zeptat, jak jste na tom vy s vašimi miminky..
V týdnu jsme byli na 8mi měsíční prohlídce a paní doktorka nám doporučila nedávat v noci už mléko...vůbec..máme přejít na čajík. Je mi jasné, že to myslí dobře, protože jsem cvalíci, máme 13 kg , ale také jsme velcí 77 cm a i přes tyhle divoké míry jsme podle mě hodně čilí...Lezeme o sto šest(už asi měsíc) a chodíme už kolem nábytku(týden). Už jsem se velcí narodili, takže když to porovnávám s dcerami, které se také narodily velké, vytáhly se a vyrostly z nich fajn slečny, tak se nebojím, že by z něj narostl nějaký touštík.
No a já na její radu dala a zkoušela jsem dávat čajík...Kolem půlnoci,jak je malý zvyklý se budit na mlíčko a ve tři.....Ale ouha. nenechá se zmást a nechce čajík..prostě spustí bandurskou a nedá pokoj, dokud nedostane mlíčko( dávám jen 120ml) a pak hned usne. Mám pocit, že ho trápím a až prostě nebude chtít v noci mléčko,tak to dá nějak vědět...třeba tím, že bude spát celou noc..HA-HA.. :-).
Jak často se v noci tedy budí vaše miminka? A co dáváte? Mléčko nebo čajík???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Chápu tě, že chceš svému chlapečkovi vyhovět a nechceš ho nechat plakat. Ale jednou se stejně bude muset odnaučit pít mlíčko v noci. Jak už tu bylo psáno, na co si děťátko zvykne, to se špatně odnaučuje. Držím ti palce a přeji pevné nervy. Já takový problém neměla. Malá mi spí celou noc bez jídla už od 10 týdnů.

Ahojki, já bych také dala na radu doktorky. My jdeme na 8 měsíční prohlídku v úterý ale my budeme mít o polovinu váhy méně :) jsme prcci, v půl roce jsme měli 5280g takže tak počítám že budeme mít těch 6.5 - 7 kg teda doufám :) Jinak my už mlíčko v noci nebumbáme asi 2 měsíce, už se vůbec v noci nebudila tak sem jí ho nedávala ale na čajík se budí tak 3-4 x za noc, takže asi skusím opět na Sunar přejít :) Jinak hodně štěstíčka at to bez mlíčka zvládnete :) http://www.prckoviste.cz/monika

Já bych asi dala na radu doktorky, ale přeci jen ty jsi máma a své dítě znáš nejlépe. :///: Bohužel ti nedokážu poradit, protože jsem nikdy takový problém neřešila. :n: (obě děti mi spali od narození celou noc). Přeju pevné nervy a na konci spokojené dítko. :a:

ahoj, tak já bych se přiklonila k názoru tvé paní doktorky. Osmiměsíční dítě už opravdu nepotřebuje v noci jíst. Rozhodně se nemusíš bát, že pokud mu v noci nedáš mlíčko, že bys ho trápila hlady. Bohužel dítě většinou samo najevo nedá, že už mlíčko nechce. Děti jsou zvykaři, takže na co jsou zvyklí to vyžadují. Holt budeš pár nocí přetrpět to řvaní, pokud se rozhodneš mu mlíčko v noci nedávat. Jakmile se ale jednou rozhodneš, tak opravdu nesmíš povolit. Přeji hlavně pevné nervy.
Tess
http://tessie156.mondozoo.com

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka