Bolesti rukou

17.10.2009

Holky,mám prosbu.Trochu mi natékají ruce i nohy.Nebylo by na tom nic divného,ale ruce mě brní a pravá i bolí.V noci se kolikrát vzbudim bolestí,jak ta pravá bolí,jako bych si jí přeležela.Nejvíc mě bolí prostředníček,mám i kolikrát pocit,žeho mám jednou takovej.Pak nemůžu dát ani ruku v pěst,jak to bolí.Máte to taky někdo,nebo nevíte,co by to mohlo být?Takový brnivě bolavý pocit.Mě ta ruka bolí celý den a přijde mi,že se to vůbec nelepší.Doktor mi napsal calcium,ale vůbec to nepomáhá.

Ahoj Hani, já to mám taky :( je to z toho, jak malý tlačí na páteř a na nervy :#o: ...ptala jsem se na to porodní asistentky v kurzu... neboj po porodu bude líp :$$: dneska v noci jsem vůbec nespala a tohle byl jeden z důvodů... hrůza :$$:

Může to být zablokovaný nerv, ale taky syndrom karpalniho kanalu, který se občas v těhotenství objevuje a projevuje se brněním a noční bolesti. Chce to vyšetření u neurologa, není to nic složitého, ale samo se to nestratí.

In reply to by HankaS

MOžná jo, to by chtelo znát příčinu, zkus si to lehce na noc vázat elastickým obvazem a mít tu ruku spíš nahoře (za hlavou). Uvidíš, držím palečky, at se to vyřeší, to těhotenství nam naděluje pěkné dárky :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky