Ahoj holky, jedna silná čárka a druhá slabá???

16.10.2009

Mám problém, už delší dobu mi není dobře, dostala jsem MS ( teda spíš už jen špiním ), mám nafouklé břicho, když se ohnu tak mě trošku pobolívá, jsem unavená a pořád něco jím!!! Tak jsem se proto dneska rozhodla pro těhotenský test. Jenže jsem na něj zapomněla a vzpomněla jsem si asi až za 20 minut. No a byly tam dvě čárky, jedna silná, druhá slabá. Tak jsem si řekla, že si pro případ skočím ještě pro jeden test a byly tam znovu dvě čárky! Moc vás prosím o radu, je možné abych měla menstruaci když jsem teda těhotná? Je všechno v pořádku??? Moc moc děkuju za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky možné to samozdřejmě je ,někomu se to stává :-) kamarádka mi vyprávěla že to tak měla taky :-)

Ahoj Katko,určitě je to možné,některé ženy menstruují ze začátku i v těhotenství.Čárka na testu může být i velmi slabá.Nosíš v sobě život :-)Zajdi si co nejdřív k lékaři,opatrujte se a vše at je v pořádku.

In reply to by gathy

K lékaři si opravdu zajít musím, protože jsem s bolestí břícha šla i k obvoďačce a ta mě poslala na urologii a na gyndu, jenže nemohla jsem tam jít s menstruací, takže přístí týden po práci tam pádim :o). Myslíte, že tam můžu jít normálně bez objednání???

ahoj to je muj případ...druhá čárka byla slabá a byla jsem těhotná :) udělala jsem si pak další test další den...

o jestli ti vysel i druhy test pozitivni a kdyby to byl test jine znacky,tak bych tomu verila...a holky tady pisou,ze pry prvni 3mesice muze zena i slabe krvacet.zkousej testovat dal a kdyz bude carka silit tak je to jasny!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky