Monitor dechu+cestovni postylka

16.10.2009

Ahoj,holky prosim vas poradně mě,mame sice normalni postylku,ale dnes jsme objednaly cestovni postylku(2xpolohy),ale teď přemyšlim zda monitor dechu dase taky použit v ni.Všude jsem četla že se dava pod matraci,jenže ja nevim jak to je v te cestovni,ale nějaka matrace tam asi je ne?No takove jsem tele,že nevim co vlastně tam je,dřiv jsme nad ni vubec neuvažovaly,manža uviděl u kamaradu a dnes na internetu byla bezva cena,tak jsme do toho hupsly...mate prosim někdo z vas s tim zkušenost.Děkuji za odpovědi a nazor.... :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

nazdárek ;) tak my jezdíme hodně na víkendy pryč a monitor jsem vozila vždycky s sebou. ono nejde o to, že musí být pod matrací, ale musí pod nim být tvrdá deska. taky jsem napřed nevěděla jak na to, ale nakonec jsem to vymyslela tak, že monitor jsem položila na tu "matraci" co je v postýlce a na ten monitor jsem dala složenou silnější deku, aby ho to netlačilo. a na to prostěradlo, prostě jsem mu to vystlala :one:
uvidíš až jí složíte, hned budeš moudřejší :one:

In reply to by Pupidup

tak to jsem rada,že tam jde jak dat deku,tak i klasika matrace i když ji mam o 3cm,širši.Opravdu :+^*: ,vubec jsem nepočitala s tim že budem mit misto normalni cestovni,je nějaka lepši,ma pult přebalovaci,nějake světlo+vibrace-hudba,no jsem zvědava.Ano jsem nevěděla že něco takoveho v postylce je,no hold stara škola :s:

In reply to by ludinaml

a vy jí chcete na normální spaní na doma? já bych jednoznačně volila klasickou dřevěnou s pořádnou matrací!! podle mě ta cestovní zespodu moc nevětrá, nemá rošt a celkově to nebude pro to dítě to nejvhodnější. proto je to taky CESTOVNÍ postýlka, na příležitostný spaní. a přesně tu co popisuješ jsme měli, než nám jí ukradli. ten pult byl na prd, vypadalo to jako kdo ví co, ale malej se na tom pultu buchal o konstrukci do hlavy, tu vibraci a spol jsme ani nevyužívali. ted máme úplně obyč postýlku, bez toho patra pro novorozence atd a je lepší než ta "lepší" :s:
ale je to jen můj názor, pokud se vám to zdá jako dobrá volba, tak to tak udělejte :|P:

In reply to by Pupidup

měla byt klasicka postylka,ale manžel z ničeho niteda jsme byli u kamaradu,a oni vpravě maji cestovni),tak se mu asi zalibila,tak včera uviděl na webu za dobrou cenu,tak jsme ji objednaly.No uvidime...ten pult se da překlopit na stranu a nebude v postylce,vim že je asi na p...d...Diky....

Cestovní postýlka má madraci, ale je strašně slabá a skládací. Já mám normální postýlku v ložnici, a cestovní v obýváku... taky máme monitor dechu, jednu desku mám v ložnici a druhou v obýváku a přenáším jen tu krabičku... ale do tý cestovní jsem koupila ještě jednu klasickou madraci navrh

http://www.prckoviste.cz/donik
Olina & Dominik & Nikolas

In reply to by Donik

promin, ale co píšeš je nesmysl. pod matrací je to proto, aby to dítě netlačilo, nebo když už tam pak hodně řádí, stoupá si, asi by ho moh jen pod dekou poškodit, to je fakt. ale když jsme byli na cestách, monitor jsem dávala jen pod silnou deku, spal na tom nesčetněkrát a ani jednou nepískal. podmínka pro správný fungování je ta, aby byl na tvrdý podložce.
a naopak když je matrace hodně silná a dítě lehoučký, bejvají falešný poplachy, nesnímá tak dobře.

In reply to by Pupidup

Aha, tak to jsem nevěděla, já jen prostě vím, že tam píšou jak říkáš tvrdý rovný podklad a nahoru madraci... tak jsem se bála aby to nepískalo a pro jistotu koupila navrh ještě tu madraci :j) protože půlku dne byl v tý cestovní postýlce...
A náš prcek (který má teď na 8m asi přes 9kg) měl při narození 2,15kg, ale naštěstí nám to nepískalo ani jednou, to bych se asi zbláznila

http://www.prckoviste.cz/donik
Olina & Dominik & Nikolas

In reply to by Donik

tak s tou pořádnou matrací je to určitě pohodlnější, hlavně když tam byl hodně. já to používala jen na cesty a tahat s sebou ještě matraci ke všem těm věcem se mi nechtělo.
a nám to právě po narození pískalo fakt hodně, já byla na prášky, hlavně poplachy v noci :00: a pak jsem zjistila, že kdybych to z pod tý matrace dala jen pod deku, moh bejt klid. měl 2,75 a matraci máme silnou, navíc ležel na boku, to prej taky špatně snímá.
a na těch cestách na tom rajtoval několikrát na kolínkách a monitor pořád funguje, i když byl jen pod dekou. asi je to kvalitní zboží :qu:

ahojky měla by být i matrace,mi máme takovou tenkou skládací matraci a když pojedeme pryč tak monitor tam budu určo dávat,ale jak to bude fungovat tak to taky nevim bude to premiéra

In reply to by renka13

nastavec nebo jak to mam nazvat,ale asi jeto v celku(ta prvni poloha),ale asi pod ni neda dat monitor,jenom uplně dolu ale i tam musi byt pod co ho dat.A ten monitor musi byt vyloženě pod matrace?Nebo stači silnějši deka?

In reply to by ludinaml

klasická matrace by ti tam taky měla vejít.Jinak nevím jak to je v tý vyšší poloze protože mi máme jedno polohovou a matrace se dá vyndat a monitor šoupnu na ten šusták a na to dám tu matraci taky nevím jak to půjde fakt ne to ještě jen zjistím a netroufám si ani říct jestli by stačila deka fakt nevím abych ti zase neradila blbosti.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

asi v prd....cich,tak teď nevim co a jak dal,děkuji za odpověď.......

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky