Vycházky v zimě - zima se přihlásila!

16.10.2009

Děvčata vy co už jste zažily s prckem zimu nebo teprve zažijeme, jak jste chodili ven? Malý je zvyklý dopo na balkoně (včera tedy jsme nebyli - bylo tu fakt hnusně (jsme výš)) a pak na odpo procházku s někým (babičky atd.) no a to šel většinou po jídle v 15.30, ale teď už začne být brzo tma..nebude si myslet, že už je večerní spaní? Nebo jak budete často větrat a jak dlouho prcka venku?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já taky nejradějí lítám po venku, ale jelikož tu v takové "břečce" není kam tak sedíme doma....... I když máme kočík do terénu, potřebovala bych nějaké řetězy na bláto :-)

ahoj, já jsem takovej venkovní tip a i přes zimu jsem se snažila chodit 2x denně ven. Teple jsem se oblíkla a vyrazila aspoň na hodinku až 2 hodinky. Někdy jsem byla pořádně vymrzlá ale zvik je zvik. Když byl malej starší-chodil, tak jsme byli venku i déle no a když napadl sníh tak i celé dopoledne. Nesnášim podzim a zimu, ale člověk se musí překonat-děcka jsou venku daleko spokojenější než doma-hlavně ti starší :a: ¨
Jinak to že byla v zimě dříve tma mého klučíka nějak neovlivnilo. Měl stanovenou hodinu spánku a tak spinkal. Spíše to vadilo mě-hlavně brzké ranní vstávání (Ondra vstával mezi půl šestou a šestou-což je černočerná tma) :00:

In reply to by afrika111

na první jeho zimu v životě 5 měsíců na druhou 1,5 roku atd....Dcerce jsou 4.měsíce a dneska jsme byli venku 3 hodiny. Akorát cestou domu už řvala-měla hlad a bohužel už neni možnost kojit na lavičce :( .
Malou obíkám do bodýčka s dl. rukávem, svetýrku nebo kabátku, punčošky a nebo zateplené kalhoty, teplé ponožky, čepičku. Fusak nedávám. Mám kočárek který nepropustí studené takže jí je ve fusaku vedro. Fusak budu používat až bude pod nulou. Zatím mám v kočárku deku-na té leží a je přikrytá peřinkou. Je krásně teploučká a moc spokojená :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky