Jak jste na tom se sexem ve 34 tt?

16.10.2009

Milé těhulky, zajímá mě, jak jste na tom se sexem v pokročilém stadiu těhotenství.. Máte vůbec chuť?? A když už ta chuť je, bolí vás to? Nebo je vše bez problémů? Díky za příspěvky..

Kliknutím vložíte smajlíky:

a chut by byla,ale priteli to pripada,ze by mohl ublizit mimisku,tak to odkladame na dobu neurcitou,ale pak si :*O*: poradne uzijem,treba vydrzet ikdyz je to nekdy tezke a k tomu ty nalady...... :00:

Ahojky. Ja jsem ve 36 tydnu a sex si nemuzu vynachvalit. Pritel uz je ze me nestastny. Myslela jsem si, ze sex musi aspon tak mesic pred porodem vyloucit, ale nastesti nemam zadne problemy, tak si muzu uzivat do porodu. Pri sexu me to vubec neboli, akorat jsme teda museli zmenit polohy, protoze nam pri tom prekazelo moje bricho a pritel mi na nej nijak nechtel tlacit. Jo a taky muzu rict, ze po sexu se mimco uklidni, protoze behem dne se mi nepretrzite hlasi peknym a nekdy dost bolestivym kopanim.

Ahoj Jani, u nás by chut byla. Ale realizace se nekoná. Přiznávám, že nakonec couvnu vždycky já. Jsem celá oteklá (všude) a v podstatě mi to připadá už jen jako nedostižitelný sportovní výkon. Takže končíme u mazlení a fantazírování. Ale je to škoda, pokud máš chuť a sílu, neváhej. ;)

Záleží na tom, jak se cítíš. My jsme sexíkovali až do dne před porodem a žádný problém. Jen teda samozřejmě člověk musí být opatrnější a volit správný polohy, aby neublížil mimískovi a ani sobě.

Já jsem ve 33. týdnu a chuť by i byla. A ta chuť je už tak od 12. týdne a mohla bych snad každý den. Ale horší je to s manželem, ten má veliký strach a taky je utahanej z práce, protože teď pracuje víc. My to míváme většinou obráceně. Až se bude chtít jemu, tak mně už zase ne :dance:

já jsem 27+5 a jako mám už pupek ,že si ani nezavážu tkaničky,takže sex je pro mě opravdu teď spíš povinnost než záliba..chuť skoro nemám...a když na to vlítnem, je to vtipná záležitost- já nabrala 20kilo pupek jak lavor,a přítel s nohou zlámanou,takže je to spíš do - neváhej a toč....:-)

Ahojky!!! No jéjej, chuť by byla kupodivu klidně i denně, jenže přítel i já už máme strach a tak jsme opatrní... :|-|: No ale když :*O*: tak mimíska nějak asi někam blbě nastrkáme a on mi pak dloube kam nemá :cc): , jinak to nebolí, jen dávám větší pozor a hlídám každej pohyb aby jsme mrňouskovi neublížili, no a kvůli tomu je to pak trochu složitější s org. :00: :a:

My jsme na tom bledě, chuť není, moc to nejde, ted jsme na to zas vlítli po dlouhé době, abysme malýmu pomolhli na svět (jsem 39+2) ale bylo to spíš k popukání, není to ono s tím břichem. Marťa

ahojky, my jsme se milovali do 36.týdne bez problému, já byla v těhotentví nadržená víc než jindy, takže na to vzpomínám velice ráda, kez by mi ta chut zustala i po porodu:)

ahojky...ja jsem v 37.tydnu a sexik porad v pohode....teda uz tak od tydne zpatky ta chut neni nijak extra velika a jsme i vice opatrni,protoze to malinko poboliva,ale nic hrozneho....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky