Ach jo zas to kojení už vím v čem je problém...

16.10.2009

Ahoj děvčátka tak už vím v čem máme problém.Malá je každou hodinu vzhůru a řve hlady mlíčko mám ale problém je ten že mám hooodně moc předního mlíčka a už nevím co mám dělat zkoušela jsem vše možné ale bez výsledku nechci skončit s kojením ale už nevím jak dál abychom byly obě spokojené.Věčně řve hlady a já už jsem na nervy.V noci je také každou chvíli vzhůru.Nemohu se od ní hnout protože věčně je na mě přisátá.Přibírá cca půl kila za měsíc.Zítra nám budou 4m a už má 6kg a 62,5cm.

Kliknutím vložíte smajlíky:

A zkusila sis to přední mlíčko odstříkat a pak kojit. No asi jo, že. Já jsem s kojením taky bojovala a nakonec jsme skončili ve třech měsících a bylo mi to hodně líto. Vím, že se mi to asi říká snadno, ale zkus vydržet aspon do toho 6 měsíce a pak uvidíš, třeba se to spraví a třeba ne. Ale já bych to nevzdávala. Vím, jaké jsou to nervy, jak se člověk nevyspí, věčně dítě u sebe, ale jestli ti hezky přibírá, tak bych se snažila nějak skousnout. Držím palečky, papa :a:

In reply to by lynx001

Věřím, já měla nervy na pochodu, což taky není na mlíčko to nejlepší... A to odsávání ti nepomůže? A nemůže jí třeba trápit něco jiného, bříško, zoubky. Nám zuby rostli od tří měsíců a od bývalého šéfa obě holky trpěly na bříško strašně dlouho i přes půl rok.

In reply to by veronikafrankova

Co se týče odsávání tak jsem odsála 50ml a teď ani tu 50 neodstříkám.Bříško to nebude kaká a prdí a když jsem byla u dr,tak zoubky prý ještě nic tak já už opravdu nevím.Když začne řvát veme si prso,pak se začne odtrhávat a řve pak třeba chvíli tahá usne tak ji dám do postýlky a během chvíle zase řev tak zkusím druhé prso a stále ten samý tyátr já už jsem fakt vyřízená a nevím co dělat?Stále má hlad.

In reply to by veronikafrankova

Mno spurtík ten už máme za sebou tak taky netuším mno ale včera večer překvapila v 9 usnula a vzbudila se ve 2 v noci tak si dělá prču nebo já fakt nevím.Mno uvidíme jak se to bude vyvíjet dále je to prostě potvůrka.Snad bude brzy klídek ale je to fakt mazec když tak vyvádí a já už nevím co s ní.Dnes to celkem jde tak uvidíme zítra.

Ahoj, tady mě jedině napadá před kojením odsát trochu předního mlíka, aby se malá dostala k zadnímu, jinak nic, ale to už jsi zřejmě zkoušela,že?.......

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka