Odkdy formovače bradavek a kojící podprsenka v těhotenství?

15.10.2009

Ahoj holky,chtěla jsem se vás zeptat,kamarádka radí používat v těhotenství formovače bradavek,používaly jste je a od kolikátého měsíce?Mají se prý nosit denně 8 hodin.Kdy jste v těhotenství začaly nosit kojící podprsenku?Děkuji za odpovědi a mějte se pěkně.

Kliknutím vložíte smajlíky:

S kojením zatím nemám zkušenost, ale s podprsenkou to záleží, jak máš velká prsa. Já dost a tak sem si musela o číslo větší podprsenku koupit už ve třetím měsíci a doporučily mi právě kojící. Sice to není moc sexy, ale je pravda, že pěkně sedí a netlačí, což je moc důležité.

formovače jsem nepoužívala - u jednoho prsa jsem musela v porodnici kojit přes klobouček, doma se to srovnalo...kojící podprsenku jsem nosila asi od 20 týdne.Hned na začátku těhu se mi zvětšily prsa (před těhu jsem nosila 75 E,F) a nechtěla jsem investovat do obřích podprsenek, tak jsem koupila rovnou kojící...teď má malý 4 měsíce a já občas zkusím předtěhvou, ale zatím se do nich nevejdu :-(...chtěla jsem mít "lepší dekolt" když jsem někam šla, ono ty kojící nejsou zrovna "sexy" :-)

Já formovače bradavek nenosila, ačkoliv jsem měla - jenže jsem to nevěděla. Pak mi laktační poradkyně říkala, že při dalším těhu je mám nosit od šestého měsíce, abych předešla problémům s kojením, kt. jsem měla s Káťou.
No a kojící podprsenku jsem začala nosit, když mi ty moje předtěhotenské byly malé - asi od půlky těhu. Ale povinné to není:-))

tak pokud máš plochý nebo vpáčený bradavky tak bych je používala. Já jsem je nepoužívala, kojila jsem přes klobouček, malý se špatně chytal a s kojením jsme skončili hodně brzy, bohužel. Takže já u druhýho mimi určitě! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka