Jak dlouho spaly vaše mimi v zavinovačce?

15.10.2009

Ahojky mamky, Fildovi začíná být zavinovačka malá (7 t), prostě mu ty noženky z ní koukaj, když jdu pro něj do postýlky. Dneska v noci jsem se šíleně vyděsila. Na noční kojení si ani neberu brýle, ne že bych bez nich nevidělá, ale zaostření je horší, že. No a šok, zavinovačka prázdná. Setinu vteřiny by se ve mě krve nedořezal, v zápětí jsem Filípka našla přestěhovanýho úplně dole (máme zvednutou postýlku, u hlavičky podloženou knížkama hlavně kvůli rýmě malého), schoulený v klubíčku. Tak jsem si řekla a dost, "půjdeš už do pytle" :) jenže ten pytel je možná ještě velký (90cm), sice se zapne, ale myslím, že jak tam má prostor, že se tak nezahřeje. Přes den je dnes zase v zavinovačce... a co vaše mimi a zavinovačka vs. pytel na spaní či pouhá peřinka? díky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

klidne i ted (4 měs) mamka mi usila velké zavinovačky - do 2 měsíců jsem ho převazovala plínkou aby se nerozbalil - později už jsem ho jen překryla dekou, v noci se rozbalil a spal dal. teď už spí bez zavinovačky v pytli, překrytý to zavinovačkou, k hlavičce dávám muchlací plínku naspříkanou eucasolem.
Paf

Tak my ji měly jen do dvou měsícu bylo teplo a taky se mě do too už moc nevlezl,ale malej musel mět u hlavy narvanou plínku aby měl pocit té zavinovačky tet už spinká bez plínky jen muchlá usínáčka je mu 5.měs

In reply to by Mag28

Ahojky, právě že teď je docela chladno, tak jsem to nakonec vyřešila, že spí teda ještě v zavinovačce a dám na něj peřinku - na 1 boku podstrčím, aby se nemohl prokopat a 2. stranu mu cíp peřinky "postavím" nad hlavičkou. Má to jako stan, zahrabe se a spí :c:

ahoj, náš malej spal v zavince 7 týdnů. Pak už mu byla malá a taky víc kopal nožičkama a líp se vyprďánkoval bez ní.

ahoj, syn měl zavinovačku 6.týdnů a byl na ni tak závyslej,že jsme ho potom balily na spaní do deky-to až do půl roka.Dcerka zavinovačku nesnášela-při kojení jsem jí musela vyndat-jinak odmítla jíst.Spala vní tak 10dní..

Prcek spí v zavince ještě teď ve 4 měsících. Samo už se do ní nevejde, tak jí má zapnutou jen kolem horní půlky tělíčka a nohy přikryté peřinkou. Zkoušela jsem ho dát do pytle, ale máchá kolem sebe rukama a budí se. Nevím jak ho naučit spát bez zavinovačky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka