Minianketka??

15.10.2009

Holky,
kolik nas je v zahranici??Podme si rict,kde jsme a jak dlouho tam jsme,kolik mame deti a jak jsou stare??

Koukám, že je to starší diskuze, ale i tak...
Jmenuju se Tereza, žiju už 14 let v Kanadě, Hamilton a mám 13 měs. Martínka :h:
Žijem bez taťky...ale asi to vypadá, že zase budem...

Ahojky, tak my posíláme pozdrav ze Skotska...S přítelem tu žijeme už 2,5roku a máme 10ti měsiční princeznu :e):

A propo - nějaká maminka ze Skotska? :-)

Ahoj,
hlasi se jih Francie,a eliottek 16,5mesice....muj pritel francouz, setkali jsme se v Anglii, kde sme zili 4 roky, pak jsme byly rok v irsku v Dublinu, tam jsem otehotnela a rodila jsem uz ve francii....cechy v planu nejsou, ale nikdy nerikej nikdy...paaaa

uz pres 8 let v Rakousku - ve Vidni, do CR se uz vracet nebudu, manzel je Rakusan, mame chlapecka - 12 mesicu. Z predchoziho vztahu mam jeste dceru - 20 let.

Ahoj, uz 8 let bydlim ve Spanelsku a 21. 5. se nam narodil Tomas - vubec takove mezinarodni ditko - po tatinkovi je napul Spanel a Kolumbijec :s: .

ahoj :-) tak ja ziji uz tri roky v Nemecku - vdala jsem se za nemce, takze navrat do cech se nekona - a abych se priznala ani mi to nevadi :-) jinak 3.10 se mi narodil chlapecek Fabian :-) a tesim se, ze mu udelam ceske Vanoce! Jinak to semnou muj manzel ani nezna :-)

Ahoj, zijeme 2 roky v Gentu v Belgii, predtim jsme zili 3 roky v Barcelone (muj muz tam zil 8 let a tam jsme se taky seznamili). Mame skoro pulrocni holcicku Rozu. Nebyla bych proti tomu se vratit do Cech a mit druhe dite uz tam, ale asi to nevyjde. Ben ma strach, ze bysme se tam neuzivili a tak vubec.

AHOJKY!!Ja jsme z Anglie z Newbury BErkshire..no u je ot nejaky ten desny patek :- )temer 7let!Bozinku a ja se tak rada vratila zpet do Cz...ale to si zas ten patek pekne pockam..ten muj nase Cechy vubec uz nemusi :-( Helenka 16m a jedno v brisku 18tt :- )ale anglicka pece je na uplne NULE!!NEj josu Cz :-)

ahojky holky,bydlime v Severnim Irsku v Kilkeel,uz skoro 5let,cekame treti mimi,nejstarsimu bude 13 a mladsimu jsou 3roky a mozna k nim pribude sestricka,ale to nam nikdo nechce rict,jen si to myslime a radi bychom holcicku :girl:,ale to se uvidi v lednu,jinak zdravime :a:

tak mi bydlime v Rakousku, 30 km od Innsbrucku, ziju tu 8 let, mame 4 leteho klucinu, jmenuje se Sammy a v lednu se nam narodi druhe mimi :cc): :a:

Ahoj já žiju(zatím) v Irsku na jihovýchodě ve Waterfordu 1 a půl roku a mám holčičku Viktorku skoro 7týdnů :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky