ahojte!!

14.01.2008

Tak jsem se dneska vůůůůbec nevyspala :-( když jsme zalehli, tak si mrňousek uspořádal soukromou diskotéku. A vydrželo mu to pěkně dlouho. V půl jedný jsem si teda pustila televizi a zalezla zas až ve dvě. No a ráno mě vzbudil příšernej hlad :-( no hrůza :-( To mě teda nenapadlo, že mě mimi nenechá vyspat už teď. Táhnem 19. týden a doktoři nás přesvědčují, že jsme menší!! :-)

To můj Max nezlobí vůbec - čekám, čekám kopance a on si spí, jak dudek. Ale to bude asi tím, že čekáme první mimišátko. A ty už třetího raráška - vidím.

tak si pujdes schrupnout odpoledne a dospis to :-D tak to ja se prevaluju tak dlouho az neusnu a to me nezajima jestli mrnousek kope nebo ne :-) ale nastesti me jeste v noci svym kopanim nebudi tak se aspon prospim :-D

Božooooo,ahóóój :a: No tak mimískovi trošku toho pohybu přej,ty jsi větší a musíš vydržet :s: Naše malá teda v noci spí se mnou,ani nekopne,a ráno jí trvá,než se vzbudí,většinou se poslední dobou jen tak protahuje-zítra jsme už ve 34.tt.A co ostatní holky?Nezlobí? :k:

In reply to by jituška

Ahoooj Jituš!!!! :a: Nikču popadaj ty její pubertální nálady :s: a pak je jí to asi samotný líto :s: Lucka stůně, má kašlík a Natálka lumpačí, jen co ráno otevře očíčka a přestane, když je zase zavře :s:
strašně to utíká, viď??? Já mimískovi pohyb přeju, jen by si to mohl nechat na den :s: Co u vás?

In reply to by Boža

No teda,tak pozor,ať tě nenakazí :w: Já tady měla na víkend tchýni,ale dalo se to,i když jdu zachvíli do města,abych malé koupila něco hezkého,nebo sobě,za odměnu.
Pořád jen myslím na porod,tak se mi zdá,že ho asi nezvládnu :n: To bude mazec,mně se zdá,že ani nebudu vědět,že rodím.A přitom,co čtu,že se může ještě všechno stát :r:

Tak si půjdeš lehnout po obědě, co? To já včera zlomila rekord. Nadávam manželovi, že chodí brzy spát a já se pak nudim, ale včera jsem šla už v 8. To jde, ne? Tchán dělal sejkory a já se tak přežr...., že jsem v 8 odpadla, ani jsem manželovi nevyžehlila džíny do práce, tak šel dneska ve zmuchlaných. :O A vstávala jsem až v 8.15, kdy mě vzbudil pes. Jsem ostuda.

In reply to by Boža

:) Já bych taky vyrazila něco koupit mimimu, ale musíme teď hodně šetřit. 9 tis. měsíčne dáme za poplatky na byt, do toho ještě spíme na zemi, nemáme skříně a spoustu věcí. A už chci raději koupit kočárek a tak, takže na věcičky vyrazim až jako poslední, jestli zbydou koruny. :(
Ale ty si to užij. A pak nám ukaž, co jsi koupila hezkýho, jo? :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka