Kluk nebo holka (?)

15.10.2009

Tak jsem byla včera na UZ u Apolináře v Praze, kam mě poslala moje, dr., protože při UZ ve 20tt neviděla přes polohu mrňouse pořádně na srdíčko a nemohla ho tak dobře zkontrolovat. Tak prý že mají u Apolináře lepší UZ než ona. Pan dr. i sestřička byli ohromně milí, vše podrobně zkontroloval, přeměřil, prohlédl a okomentoval (i to srdíčko se konečně pořádně ukázalo - a bylo v pořádku :one: ).
No a aby řeč nestála, poptala jsem se na pohlaví mrňouse.... (zatajila jsem ovšem, že už od své paní dr. vím, že je tam kluk :°~°: )... abych to měla ještě jednou potvrzené :) No a jaké bylo moje překvapení, když mi pan dr. sdělil, že je tam 100% ženská :°*°: - potvrdila to i přihlížející sestřička... (?)
Tak jsem Vám šla domů celá zmatená, šťastná, že je vše v pořádku, ale totálně popletená kdo u mě vlastně bydlí :) No jsem zvědavá co mi řekne pak paní dr. na UZ ve 30tt. Ještě že jsou jen 2 varianty, co?

no tak to je pěknej zmatek! :) já sem teď v 31tt a pořád máme holčičku jenom na 80%.. na první odhad říkal doktor kluk a u Apolináře ve 20tt mě doktor odbyl s tím, že sedí v tureckým sedu a že tam neni vidět.. ani se teda nesnažil :( tak sem zvědavá kolikrát se vám to ještě změní a hlavně kdo měl teda pravdu! :)
Hlavně že je všechno ostatní v pořádku ;)

Ahoj Wer-unko, tak my jsme na tom úplně stejně :-) 3x nám řekli, že to bude klučík, tak babičky nakoupily první modré věcičky (pro obě první vnouče, takže si s tím pospíšily) a při poslední kontrole mi doktor s úsměvem oznámil, že neví, proč říkám miminku ON, když je tam holčička :girl: Tak jsem byla trošku v rozpacích, i když je nám úplně jedno, co to bude....

Takže naráz byla z Matýska Vanneska a babičky se vydaly na další nákupy, tentokrárt růžových věciček, aby to té holčičce v bříšku nebylo líto :!k: Takže už mám doma kompletní paletu barviček oblečení a čekám na začátek listopadu, co nám potvrdí v Brně v Prenatalu na 3D ultrazvuku.... Takže si teď užíváme štěstí z toho, že je nás VANÝSEK (Vanneska + Matýsek) zdraví a čekáme, co si na nás ještě přichystá :#~:

Přeji všem maminkám hodně zdravíčka a sil v těch zamračených a deštivých dnech :a:

Teda Weru - já se tak raduju, protože tohle přesně jsem psala nedávno - že se strašně těším, až budu psát do seznámku, že místo Aničky se narodil Jaroušek a místo Petříčka Klárinka :s: :one: Jsem ráda, že je vše ok :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka