KOJENÍ,..poradíte?

15.10.2009

Ahoj holky,Natálka má 8 dní a ted už třetí den sice jen jednou denně ale po kojení asi pul hodky vždycky hodí totální šavli,.všechno ze sebe vrhem vyblinká,je to v pořádku?a proč tomu tak je? a taky při kojení když se přisaje tak to první přisátí mě bolí že se mi až kroutí palce u nohy :00: ,pak už je to ok,ale to přisátí bolí hodně,nevíte nějakou radu,nebo se to časem srovná:díky za rady,.. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj my jse taky házeli šavle,ale časem to přestalo!Teď občas jen ublinknem a od té doby co přikrmuji skoro vůbec neublinkáváme.Teď je nám 5 měsíců.

ahoj, mně to taky takhle bolelo, zkus ten bepanthen a hodně větrat, to mi fakt pomohlo ;)
jinak Ben blil taky furt a furt, strašně, klidně třikrát za den, nebo pořád ublinkával.. ale krásně přibíral, dokonce v šestinedělí 350g týdně, takže doktorka konstatovala, že se ten můj nenažránek přepíjí a pak holt ty přebytky vyhazuje... :00: :s:
jestli nezjistěj něco při vyšetření a jestli přibírá, tak bude v pohodě, jen to doktorce řekni a uvidíš ;)

In reply to by Ei.lin

u nás malá taky krásně a hodně přibírá tak to bude asi nakonec tím přepapkáváním ale kdo ví kdy mají ty mimča dost když sají a sají pak spinkají u toho a zase sají.-)alejsem klidnější když to tu čtu,.tak děkuji tobě i ostatním maminkám :a:

mne mala nikdy moc neblinkala, tak s tim teda neporadim, ale to prisavani me prvni mesic bolelo tak, ze jsem vzdycky tu prvni pulminutu kojeni proplakala, musela jsem se zakousnout do ruky, abych malou neodtrhla. mela jsem popraskane bradavky, i mi krvacely, je to spatnou technikou kojeni, zkousela jsem i prohlizet ruzne videonavody a ptala se na radu sester v nemocnici, ale neobjevila jsem nic, co bych delala ja nebo mala spatne... takze jedine, co mi ulevilo byl bepanthen mast, po kazdem kojeni jsem obe bradavky mazla a do tydne bylo po bolesti, uplne krasne rychle se to hoji, ty prasklinky se zhojily do 3 dnu, coz je fofr, na to, ze mi to mala co 3 hodiny zuzlala. tak zkus zkontrolovat techniku kojeni a mazat tim bepanthenem

In reply to by weru.n

ahoj,myslím že kdyby byla špatná techn.tak by mě to asi bolelo celou dobu ne?už taky nevím jak ji jinak přikládat,papká krásně a nevzteká se nebrečí,bolí jen to přisátí i když hodně..jinak bepanth.používám,díky němu nemám praskl. a je to ok,. tak snad to časem přejde jsme ještě malinky a myslím že si teprve zvykáme i prsa.-))

Ahojky,malé je 7 mesicu a jeste ted savli hodi taky,Stane se to tak,když se přepapka a to všude pisou,ze si miminko vezme kolik chce.Jenze ona u toho usne a basti a basti.Prisati me taky obcas boli..teda bolelo a ted je to uz ok.Tak uvidis,ale na tyhle rady je tu vyborna Kytiii..pokaždé mi moc poradila a vlasně jsem jí za to ani pořadne tady nepoděkovala..tak dodatečné .. MOOC děkuju. Miša

In reply to by Muchlacek

jj já ji chtěla napsat,ale vím že už rady máte od ní vy tak jsem to psala všeobecně všem.-)to co píšeš je uplně stejné i u nás,taky u toho usne a já pak nevím kdy má dost když saje a saje.-)a taky jsem si myslela že papká dokud má hlad

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka