Že by?

14.10.2009

Ahojky holky, musím se s váma podělit o pocity ze včerejšího dne a noci. Jen aby jste měly přehled, v pátek nebo v sobotu by měla dorazit :spid: . Včera navečer mě začala pálit žáha, ale nic co by ji dráždilo jsem nesnědla a pak jsem si uvědomila, že celý den pořád krkám. K tomu mě bolí už pár dní podbřišek, ale tak nějak jinak. Večer jsem vůbec nemohla usnout a pak jsem se vzbudila o půlnoci s obrovským hladem a chutí. Do toho jsem měla sen, že mi bylo špatně a pozvracela jsem celej záchod i sebe :///: Nevím proč, vstala jsem a udělala si test. Samozřejmě negativní, což se ani nedivím, když má mrcha dorazit 16.-17. Dnes je to lepší, sice stále krkám z ničeho a žáhu trochu cítím. Vím, že jsou příznaky ošemetné, ale já mám fakt nějaký pocit, že jsem v tom. Máte některá podobnou zkušenost?

AHojky, tak já takhle krkám taky, a párkrát mě taky zapálila žáha. Šíleně mě bolí bradavky a vřicho jak na ms, ale slaběji a jen ráno a večer. Určitě s testem počkej. Já ho zkoušela až v den ms a už tam byla krásná čárečka. A včera, týden po vynechání, už byla silnější než ta kontrolní. Uvidíš, ale příznaky by to mohly být:)

In reply to by Avina

Tak píšu tady Luci. Já jsem MS totiž dostávala vždy ze soboty na nedělu v noci,ale minule dorazila v sobotu ráno, a nějak jsem si zafixovala,že přišla o den dřív,tzn. v pátek. Takže oficiálně by měla dorazit v sobotu ráno. Tak nevím, jestli má cenu testovat v pátek ráno, abych na to zas něčuměla jak husa do flašky a nic. Ta Jana K. musí být uplná dylyna, a četla jsem i tvůj komentář, napsala si ji to dobře. Jen chudák děcko, že je baba mrdlá je blbý, ale odnese to vždycky jen to mimi. No, budme rády, že se máme tak jak se máme. Hele až když si měla před MS a byla si těhu, pozorovala si nějaký výtok?Třeba dva dny před ní? Teda jestli si to ještě pamatuješ. A co myslíš ty prsa? Jen mě mate,že mě skoro nebolí,jak třeba píšu jiný holky, že je bolí brutálně, tak mě nic. To když byla OVU, tak jsem na ně týden nemohla skoro šáhnout.

In reply to by Avina

Tak já tě všude hledám a ty seš tady mám já v té palici ale nasráno :s:
Jo výtok sem měla úplně bílej tvarohovej...ale měla sem i zánět ten měs. sem byla u dr. a nepoznal ani že sem těhu :00: Ty já s těma kozama fakt nevím mě boleli před každýma krámama a nejvíc poslední 3 dny před tím než sem to dostala...a když sem byla těhu tak mě taky začli prsa bolet ale postupně a začínalo mi to od bradavek na jedné koze a pak sem je měla jak balóny :O ale u prvního těhu sem na kozách nezpozorovala vůbec nic
Tak co prosímtě dostala si nebo ne? A ještě kolik dní máš ciklus ? já jen jestli to nepočítaáš nějak špatně...teda né že bych tě podceňovala :///: to néé...ale že ti to tak vychází ze soboty na sobotu?

In reply to by Balsonek

No já si řikám, kde tě mám. Cyklus mám 28 dní. Teda při HA. Počítá se to od prvního dne MS do dalšího prvního dne MS,ne? Jinak jsem to ještě nedostala a ani test jsem si nedělala. Doufám, že cyklus počítám správně ne?Takže ráno pokud nebude,tak testnu. Jinak včera ze mě trochu tvaroh vyprc,ale to mi dělá někdy i normálně. Jediný, co ted cítím, je asi týden podbřišek a to spíš na levý straně. Jo a celý týden mě skoro denně bolí hlava. Tak jsem sama napnutá.

In reply to by Avina

dĚVKA JEDNA POŘÁDNĚ JU VOŽER AŤ UŽ PŘÍŠTÍ MĚSÍC NELEZE!!!
sEM TEĎ SKALMANÁ ZA TEBE :\/: aLE ASPOŇ SI JEŠTĚ UŽIJEŠ POSLEDNÍ MĚSÍC PŘED TĚHOTENSTVÍ...PŘÍŠTÍ MĚSÍC JU NĚJAKÝM VŮDŮ :8_/: VYŽENEM :w: :w: :w:
ivET HELE HLAVNĚ SE NIC NEDĚJE TÍM SI MUSÍ PROJÍT SKORO KAŽDÁ

In reply to by Balsonek

Dobré ranko, já jsem v poho, tak nějak jsem s tím počítala, takže jsem ji ožrala v pátek a pro jistotu i včera. Uvidíme co příští měsíc. Ale jedeme k mojí mamce a Tomášové mamce, tak bude asi míň času si to tam někde rozdávat. A zrovna by to mělo vycházet na OVU. I když jak si psala ty, že podle OVU si vůbec neotěhotněla, takže klíííd. Jinak víkend jsem celej proležela, protože jsem už asi měsíc nachlazená a pořád se mi to vrací a ne a ne se toho zbavit. Ted musím řešit tu práci, protože konec roku se blíží a pořád nic. Začínám z toho mít docela nervy. Zas si řikám, že kdybych šla někde prodávat, tak se pak težko budu dostávat zase do kanclu.Chjo, je to prekérka.

In reply to by Avina

Ahojky Ifet,
nemám teď moc času pořád někde lítám, vyřizuju ty pecky ohledně toho že mě martinkův otec neplatí aloše, brigádu a k tomu máme dalšího pejska kterej mě nenechá v klidu protože nemám zájem mít prochcanej celej byt :-g( ....No a co vlastně teď děláš za práci? Já třeba podle ovu neotěhotněla ale skoro všichni jo :#o: asi patřím mezi ty výjímky :///:
A jak dlouho u těch vašich matek budete? S tou prací ti ale držím palce, je to teď fakt býda...

In reply to by Balsonek

Já jsem včera byla taky mimo, nejdřív v Německu a pak v mostě. Já ted dělám obchoďačku se stavebníma strojema. Vždycky jsem dělala asistentku nebo sekretářku, ale chtěla jsem být s nynějším přítelem, tak jsem to vzala a ted toho lituju. Ne samozřejmě přítele,ale práci :s: A ted už tady mám většinu zákazníků objetých a už mě to prostě nebaví. Mám jezdit i do Plzně,ale to jsem bez navigace odmítla. Vůbec Plzen neznám a prostě jsem odmítla tam bloudit. Takže furt sedím v kanclu, naštěstí sama a celý dny jsem na netu. Můj nadřízenej - kámoš to ví, ale taky ví, že jsem rezignovala. Není to lenost,ale totální psychická vyčerpanost touhle zajebanou prací. No prostě ji nesnáším.Jsem se rozepsala co, ale prostě mě to strašně sere. Jinak k mamkám jedeme v úterý a vracíme se v nedělu. Tak už se fakt těším, že odsud vypadnu.A co máte za pejska? My jsme se v pondělí docela zase ožrali a vymysleli jsme si, že si pořídíme kocourka. Sice bych radši pejska, ale časově by jsme nezvládali venčení a byl by chudák. Tak uvidíme. Jinak pomalu končí :spid: ,tak začínáme na novo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka