Probiotické kapky

15.10.2009

Ahojka holky, mám dátázek na ty, které dávají probiotické kapičky. Jak jsou na tom vaši prckové? Zabralo to vůbec? Já mám totiž dojem, že u nás moc ne :n: . Buď dělám něco špatně, nebo to na nás fakt nezabírá :spid: . Kolikrát denně je dáváte a kolik kapiček? Já jsem ze začátku dávala 5 kapiček před koupáním a spaním, ale nevím, jestli to teda bylo tím, nebo třeba očkováním, ale malá se mi začala v noci budit co 2 hoďky na kojení a to se před tím budila jen 2 x za noc. Tak jsem začala kapičky dávat ráno, ale to mi v noci zase malou budí prdíky :jawdrop: . je to jak začarovanej kruh :r:

Ahojky, tak já mám pocit, že nám pomohly. Bereme je asi dva týdny a řekla bych, že to lepší. Akorát teď se mi stal průser a to sice, že mi zmrzly na dovolené na balkóně, tak nevím, jestli se jim nic nestalo. Bylo asi minus tři stupně. Nevím, jestli se ty bakterie ničí jen teplem nebo i mrazem. Takže uvidím, jestli mu budou dál pomáhat a jestli ne, tak budu muset koupit nové 8)

Ahoj, tak nám ty probiotické kapičky moc pomohly.. Začala jsem je dávat, když bylo malýmu měsíc a kousek. Měl šílený koliky. Ze začátku jsem si říkala, že mu asi vůbec nepomáhají, ale nepřestala jsem a dávala dál a teda rozdíl byl vidět, až asi po 3 týdnech.. Noo a teď už bereme 3 balení a je to opravdu znát. Už ho netrápí ty večerní koliky, jako dřív. To třeba probrečel 3hod vkuse. Teď si maximálně dvákrát za den zabrečí a to ho ještě dám na bříško a vyprdí se :-).
Ty kapičky dávám každý ráno 5 kapiček + dávám před každým kojením 10kap. Baby Calmu.. Malý už má 3 měsíce, tak dobereme poslední balení a zkusíme to bez nich.. Uvidíme..

ahojinky, já mám s tím vším spíš špatné zkušenosti, malá měla koliky už od narození, držím protiprdící dietu a nic moc to nepomáhá, dávala jsem sab simplex, babycalm a nic, pomohlo to asi jenom tak na týden a pak to bylo všechno stejný, až malá dostala průjem, kroutila se jako žížalka, tak jsem to všechno vysadila a bylo, hold jsem si to odhoupala v náručí, poskakováním na míči, rektální rourkou, cvičením a různýma poloha, nejvíce se osvědčila poloha tygříka a pak zádíčkama opřená o mě a hodně pokrčený nožičky a nebo čelem ke mě a hodně vystrčenou prdelku, teď v pátek jí byly 4 měsíce, sice už to není takový jako před tím, ale ještě pořád hlavně v noci pokňourává, velké kakání nás bere už jenom 2x za den a malá to s mojí pomocí zvládá dobře, chce to asi opravdu čas a hlavně pevné nervy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Já tedy nevím nám zabraly moc ty koliky co jsme mívaly a celodení pláč není někdy taky vnoci ještě potrápí prdíky ale to si ho dám na sebe a je klid jinak pokud se ti budí vnoci jen na jídlo tak je to normál á kojila obě děti po dvouch hodkách prvního pul roku..my máme 5.měs dr z gasra..máme reflux nám doporučil kapky brat dále,protože jsme zkoušela vysadit a trpěl...nepoužívám nic jiného,tak,že za nás mužu říct,že zabraly hned ajsemsnimy spokojená

In reply to by Síma01

Ahojky, přidávám se k doporučení, máme je taky a jsou opravdu super! Nejsou tak drahý jako ostatní probiotika a udělají stejnou službu :-) Nám je v lékárně doporučili že bereme od narození antibiotika a máme už druhý balení :a:

In reply to by white_tie (neověřeno)

My s prděním a kakáním taky nemáme problém, přes den střílíme jak u Verdenu a malá kaká i 2 - 3 x denně, jen v noci strašně heká a budí ji to než si prdne, ale možná je to normální jen já v tom vidím problém :(

ahojky tak nám třeba pomohli malý jsou 3,5 měsíce a stále ji je dávám ale spíš pro klid a mou jistotu doktorka říkala že je mám vysadit ve 4 měsícich tak uvidíme taky nám pomáíhala nahřátá plínka .Teď začínám jíst pomalu všechno a zatím je to v pohodě prdíky nás nebudí za to ráno to u nás vypadá jak u dělostřelectva :s: ale spí dál :one:

AHojky

Nám bohužel na prdíky nezabralo nic - vubec nic, ani babycalm, sabik a ani probiokapky. Dávali jsme je dle návodu 1xdenně 5 kapek - a s malou to neudělalo nic - kroutila se dál. Trošku pomáhalo cvičení - čím jsem jí uklidnila bylo houpání na míči. Všechno se zlepšovalo časem - tím jak rostla - sílila - dokáže si s prdíky už lépe poradit. Po třech měsících jsem si říkala,že už máme vyhráno ale bohužel je to asi 14 dní co se nám to vrátilo (ted jsou Zorce 4měsíce a týden)- ráno ji budí prdící - dříve to nebylo, přes den jí to taky zlobí. Dostali jsme doporučení na dětské lactobacily od 4 měsíců - zatím je užíváme 3 den a nějak výrazné zlepšení nepozoruji.

Pavlína

In reply to by paolinka

My jsme s tím nijak zvlášt nebojovaly, v porodnici jsem dokonce o 106 dlabala čerstvé pečivo a nic, malá byla totál v pohodě. Doma jsem pak najela na protiprdící režim a do 2 měsíců jsme měly klid. Pak to ale začalo jednou šílenou kolikou a už nám jsou 3 a půl a do teď na prdíky trpíme. Sice to nejsou klasické koliky s pláčem(naštěstí), ale v noci se mi tím malá budí a hrozně u toho tlačení na prdění mrčí, takže místo klidného spaní se mi budí i 6 x za noc mezi kojením. :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka