Brno - Obilňák - Test na cukrovku

14.10.2009

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá nebyla na testu na cukrovku na Obilňáku v Brně. Včera, když mě tam doktor posílal ,tak říkal, že si ten roztok budu muset jít sama koupit do lékárny. Tak by mě zajímalo, kolik to tak stojí. No a taky je mi divný, že se tam nemám objednávat, ale prostě některej den, až se mi to bude hodit, mám přijít. A ještě jsem chtěla vědět, jestli se může pít holá voda aji před tím prvním odběrem. Prý mezi odběrama jo, ale já bych se potřebovala napít ještě aji doma, jinak se mi dělá cestou zle.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem byla na Obilňáku na testech. S tím roztokem máš pravdu, je to jen takový pytlík jakoby s cukrem a stojí myslím něco kolem 20 až 30 korun- Ale to Tě sestřička pošle. Lékárna je tam v areálu Obilňáku, takže je to kousek. Taky jsem se neobjednávala, jen jsem tam musela být tuším na půl 7 ráno. Já jsem teda radši nic nepila, ale z toho roztoku mi bylo pekně blbě. Přemejšlela jsem, jestli to půjdu vyhodit a nebo nee. Vydržela jsem to, ale bylo to fakt hnusný. No a výsledky jsem měla ještě ten den ve 14.hod. Tak ať Ti to dobře dopadne. P.
Jo a moč sem mít nemusela.

Ahoj, já jsem taky měla jít na obilňák, ale jelikož jsem dělala v laborce u milosrdných bratří a mám tam kolegyně, tak jsem byla tam. Mě řekli, že mám mít ranní moč, napít se můžu, ale jen vody nebo neslazeného čaje. Pak jsem šla na odběr krve, dvě hodinky čekala, pak zase moč a odběr a pak jsem se mohla konečně najíst a hlavně napít. Mezi odběry jsem pít nesměla, jen nezbytně. Žádnej roztok jsem si nekupovala, ten mi dali v laborce. Zkus si na ten obilňák zavolat. Držím pěsti, ať je vše ok.

In reply to by angelaa

Ahoj! Díky moc. Já jsem u toho doktora vždycky taková vyšokovaná, že mě vůbec nenapadlo se zeptat na něco bližšího. Asi si tam fakt zavolám, ať vím, protože mi ani neříkal, že bych s sebou měla mít ranní moč. Ale jinak říkal, že mi vezmou krev, pak že vypiju ten roztok - kterej si nejdřív sama půjdu koupit do lékárny - pak, že budu dvě hodiny čekat a pak mi vemou krev znova a pošlou mě domů. No, ale třeba to řekl aji jinak a já si to jenom pamatuju takhle a ono to nakonec bude úplně jiný. Tak jsem zvědavá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka