sebevědomí a šestinedělí

14.10.2009

Tak jsem se Vás MAMINKY chtěla zeptat jak je na tom vaše sebevědomí krátce po porodu a těch co už to mají za sebou déle, kdy se to začalo lepšit.
:girl:
Já mám v poslední době jakýsi sebezhnusující pocit :s: : postava-zkrátka poporodní. Břich ploché,zadek ovšem stále stejný. Neobleču kromě těhu hader nic! Trička jsou mi krátká a šponují přes prsa.
Potím se jako :pig: ,nestačím se převlékat... Vlasy ucárané,zválené z postele a mastné...erotické bombardáky s vložkou :one: +mega podprsenka s vložkami na mlíko - :*O*: by zchladily i nejžhavějšího borce
do toho mám pocit že se stále" cítím" a nestacím využívat bidet ://:

Vím že je to přechodný stav a mám potěšení z miminka,ale co dělat, aby měla rodina potěšení taky ze mě? :\x: :\x: :s:
SEM s nějakými nápady a cítíte se taky tak? Jak to vnímáte vy ? :#o:

4 měsíce po 2. porodu, 5 let po prvním :) Z toho prvního jsem se vzpamatovávala 2 roky - tedy moje postava. Ale ani teď to není optimální. Mám 8 kilo navrch a sem rozkydlá přestože cvičím. Navíc šíleně pelichám. Takže moje sebevědomí taky nic moc. Ale vzhledem k tomu, že mám o 24 kg míň než před porodem, není to zas až tak hrozný.

ahoj, já jsem měla sebevědomí naprosto v pořádku. Byla jsem pyšná sama na sebe že jsem dokázala v sobě vytvořit něco tak úžasného. Zdravé miminko. Mám milujícího manžela, který mě má rád takovou jaká jsem a neřeší zda mám o nějaký kilo na víc-což mi moc pomáhá. Ostatní věci jsem brala jako normální následek mateřství. Občas jsem si říkala co všechno my ženský zvládneme a jak jsme úžasné.

nezoufej,zase bude dobře. Když si vzpomenu na sebe, přijela jse z porodnice a kromě pěti kil, které jsem nechala v porodnici jsem měla na sobě dalších 25 kilo :00: , velikost oblečení šla z čísla S na číslo čím více X , tím lépe :pig: . Lidi co mne potkávali se divili, že už jsem porodila, fakt to nebylo poznat. Rodila jsem už dříve, tak můžu srovnávat krásné podprsenky dnes s těmí co byly dříve. Sexy bavlněná podprda v předu na tři knoflíky se vyplňovala plínkou ,aby neteklo mlíčko, o tom jak to bylo úžasný v oblečení raději ani nebudu psát :c: Nebyly téměř žádné potřebné přípravky, jak se vylepšit, krásné kalhotky opět velikosti xxxl byly vylepšeny vložkou značky - matrace,byla tak silné, že jsem měla pocit že mám fakt matraci mezi nohama,prdelka v tom vypadala jako rozjetý kombajn.Kůže, která mi visela na břicho byla tak pevná :sick: , že jsem s ní mohla při správném úchytu mávat a odhánět mouchy.Prostě i ten největší nadrženec by si o mne ani kolo neopřel.A aby byl i happy end - do roka jsem měla kila pryč a bylo vše OK.Buď šťastná ze svého mrňouska a na špatné pocity ze sebe zapomeň, okolí tě má rádo i s kilama navíc a podívej se vždy so postýlky a na chmury zapomeň. :cc): :a:

In reply to by karolina1

ahoj mamuško,..po přečtení tvého příspěvku jsme se tu s tatuldou tak nachlámali že nám tekli slzy,..ta matrace nás rozsekala na závěr fakt špičkově.-)líp už jsi to napsat vážně nemohla,díky za pobavení a přeju i nadále takový smysl pro humor :a:

ahoj mamuško,krásně jsi to napsala.-)jsem na tom dost podobně i když kg jsou dole jen mi zbyla volná kuže na bříšku ale snad se to časem srovná,..
co se tyče vlasu,vložek na spodek i do podprdy tak je to opravdu velice asexuální,ale s tím nic nenaděláme a musíme jen doufat a čekat.Tak přeji tobě i miminku at jste zdraví a krásně rostete ,.to ostatní se časem srovná neboj :h: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka