Kontrola 17+3 a výsledky Tripl testů..

14.10.2009

Ahoj holky. Tak podávám info z včerejší kontroly..Triply nám vyšli dle doktora na 1 s hvězdičkou :\x: !! Musela bych prý čekat 7200 dětí, aby tam byl jeden dauňáček :-)...a co se týče rožtěpu, tak bych musela čekat 3700 dětí :C]]: ...Takže pravděpodobnost mizivá, tudíž trypli NEGATIVNÍ!!!! :°°//: ..Super! Spadl mi kámen ze srdce! 26.10 jdu na velký UTZ a 27.10 hned další poradna..Jo a opět nám byla potvrzena :girl: :qu: ! Bohužel nemám fotečku miminka, protože doktorovi došel papír :s: , ale mimi mám opět nahrané na videu :one: ..Holky to je krásné, jak to mimi roste..Je to super že ho vidím každých 14dní, to je až neuvěřitelné, jakou rychlostí se vyvíjí..no náááádhera!!!

Teda Zuzicku ja ti tak zavidim to video :qu: a to ani nemluvim o tom potvrzeni :girl: to je :one: :one: :one: no ja dneska budu volat ohledne vysledku triple testu tak pak pisnu,mejte se krasne a pohlad brisko papa :a: :a:

Moc gratuluji k :girl: !!! Už se taky moc moc těším jdu na velký UTZ až v 21. týdnu tedy 11.11. no snad nám ty jedničky přinesou štěstí :s: . Všem přeji krásné těhulkování!!!!!!!!!!!!!!!! :\x:

Ahoj Zuzi, mooooc gratuluji k vysledum a k :girl: . Ja jsem si pro vysledky volala ke sve dr a sestra mi rikala,ze mam vse negativni, tak jsem byla rada. Ale do poradny jdu az 27/10,tak to se dozvim neco vic od doktorky. Rikam si,ze kdyby byl nejaky problem,tak urcite hned volaji.
Zavidim Ti,ze uz vam 3x potvrdili holcicku, me dr. dela utz kazde 4 tydny, kdy chodim do poradny,ale jeste nebylo nic videt. 2/11 jdeme na 2.screening a tedy na velky utz, to jde pritel zase se mnou, tak doufam,ze se uz ukaze co se nam schovava u me v brisku :) . Jinak jsem se musela smat tady vasim komentarum o tom jake mate chute na sladke. U me je to uplne nehorazne...pred tehu jsem byla masova a ted maso opravdu moc nevyhledavam, i kdyz se mu uplne nevyhybam, ale takove ty kolace, koblihy, palacinky apod..mnam. A ty moravske makove a hruskove...MNAAAAAAAAM :///: . S pritelem jsme byli na par dni na JIzni Morave, tak jsme jim neodolali a nejake si koupili i domu,ale uz jsou bohuzel pryc :( .
Tak se holky opatrujte a zatim paaaaaaaaaa paaaaa

In reply to by Lendule

Ahoooj!! Moc děkui za gratulace..No to že máš výsledky super už jsi myslím psala že? Je to skvělé, jen tak dál! No já mám pořád chuť na hovězí maso a v Neděli jsem se dozvěděla, že je pry v hovězím moc železa, tak možná proto.. :#o: ..no ale na ty koláče mám chuť furt!! :-)

Jéé, to je super! :one: Gratuluji! to je paráda, že ti dělá utz pokaždé. Mě čeká utz až 10.11. To je šílená doba. Já se snad nedočkám.

In reply to by Puzzlinka

No jsme za to taky ráda..Navíc mi mimčo každých 14dní natáčí na video :c: ..Tak si toho užívám..Příští těhu už budu mět smolu :-( ...Budu si muset najít jiného doktora, ten můj jde do důchodu :-(

In reply to by ZelaZuzu

Ta moje ani neví, co to video je. A když jsem chtěla obrázek prcka ve 12tt uložit na flashku, tak to neudělala, pte nevěděla jak uložit obrázek. Tak mi prcka vytiskla na papír, ale velikost obrázku byla asi 3x4cm, ani to ne...

Tak to mooc gratuluji!!!! Ty píšeš, že máš zase potvrzenou holčičku?? Já byla na ultrazvuku v 13. týdnu, to mě doktorka neřekla pohlaví a nyní mám jít až ve 20. týdnu!:-( Nějak se nemůžu dočkat, co máme v bříšku a nechce se mě tak dlouho čekat, jsem ve 14. týdnu, to je 6. dlouhých týdnů:-))) Myslíš, že můžu jít , nebo-li požádat na ultrazvuk tak v 16. týdnu?? Nemáš- nebo-li nemáte někdo zkušenost?? Jse mooooc nedočkavá, máme doma dva klučíky, nyní čekáme poslední naše miminko:-))

In reply to by zdenicka.x

Zdeni to je těžko..Standartně máš nárok na neplacený UTZ jen 3x za těhu :-(....a udělají Ti mimořádný UTZ jen kdybys měla nějaké potíže..Já mám super doktora a ten mi dělá UTZ při každé kontrole a zadarmo..ale zkus se zeptat doktorky, jestli by třeba šel UTZ v tom 16tt a kolik by to event. stálo.

In reply to by ZelaZuzu

ZelaZuzko, děkuji moc za odpověď, taky jsem si myslela, že to asi nepůjde, to máš teda super doktora!!!!!! Ten můj doktor nemá u sebe ultrazvuk, tak mám smůlu:-( Ale jak radíš, zkusím se ho optat, jestli by to náhodou nešlo:-)))Díky moc a pěkné těhulkování!:-)

GRATULUJI k princezničce a k super výsledkům!!! :qu: Jen tak dál!Já jdu na velký ultrazvuk už 20.10-těším se moc,moc.Mám tušení,že to bude druhá prcinka,tak uvidíme. :///:

tak také velká gratulace k super výsledkům !! :qu:
já už se taky nemůžu dočkat až zase mimíska uvidím :-D jak zase porostl.

posíláme pupíčkovou ;)

Jeeee vidis ja si ani nevsimla ze jsi taky pridala prispevecek. Moooooc gratuluju a mrzi me ze nam sem nedas fotecku svoji princezny...uz mate jmeno?? A vis kolik uz ma cm?? Ja se tak tesim na patek...a jsem taaaak nervozni!!!

In reply to by Lucik P.

No my jsme s doktorem teď délku nějak neprobírali a já jsem se nezeptal..řekl mi jen, že váží 195gramů :c: ..Měřil ale hlavičku, stehení kůstku a průměr bříška a vše se shodovalo a házelo termín na 20.3.10, takže roste ukázkově :c: ..Holčička se bude jmenovat asi Marianka :-)..ikdyž to ještě není jisté, tak mě i manželovi se to líbí, tak uvidíme :-)..
No to se nedivím, že jsi nervozní..Pak hlavně hned dej info a foto!!!

In reply to by ZelaZuzu

Urcite dam a doufam ze to bude stat za to. My co byli na ty pohotovosti tak taky uz merila podle hlavicky atd. A byli jsme o jeden den pozadu podle ovulky :-D Ale kdyz jsem koukala jak lazo plazo to merila tak buhvi :-D Ted uz ty rozdily asi zacnou byt vetsi...Marianku uz jednu znam :-D Ted tak pojmenovala znama svoji holcicku, teda uz ji je 9mesicu. Ja byla na zakladce desne zamilovana do kluka co se jmenoval Marian tak je to takova srdecni zalezitost pro me :-)

In reply to by Lucik P.

No, mě Mariana nikdy dřív nenapadla..ale teď jak měla v Září svátek, tak mě to tak nějak praštilo do očí, navrhla manželovi a mu se to taky líbilo..Navíc se dá to jméno různě skloňovat..Marianka,Maruška, Márinka, Mařenka..je to podobné jak Marie, ale Mariana se mi líbí víc :-)..Navíc svátek má v Září, tak bude mít naše mimi stále co slavit :one: ..Marian se mi na kluka taky líbí, jen nevím, jak to skloňovat :#o: ..

In reply to by ZelaZuzu

My mu rikali Maros :-D Tolik variaci ale neni to je fakt. Proto me se taky moc libi tak Klarka co jsme vybrali protoze se to da taky hooodne sklonovat Klarka, Klaruska, Klarinka, Larinka, Kalinka, Klarisek no proste samy blbinky :-D A svatek jsem koukala ze ma v srpnu takze taky pekne rozdelene. Ach jo...ja ted doobedvala a uz mam zase hlad..vcera jsem sezrala skoro cele tofife..az jsem se stydela...kdyz to sladky je taaaak dobry :-D

In reply to by ZelaZuzu

No to me taky povidej ja na sladky nikdy nebyla a ted kdyz vidim koblizek tak bych se uslintala, nebo takovy ty kolace s tvarohem a povidlama...jeeeeeee :-D A uz jsem po manzovi dvakrat chtela palacinky co je u me FAKT divny :-D To vis to jsou holt ty holcicky v nas :-D

In reply to by ZelaZuzu

No ja vim, my jsme byli u ty kamosky kdyz jsem byla asi v osmym tydnu. A rano jsem se klatila na wc a pak jsem to zajedla frgalem s boruvkama a jak mi bylo bajecne - mam krasnou fotku, manza me fotil jak se cpu :-D. Jen se snazim to omezit, protoze mam pocit ze bych byla fakt jak verlyba...mnaaaaaaaaam to mi kup, dej ho do obalky a posli hneeeeeed :a\|:

In reply to by Lucik P.

Ha!! Tak to by nebyl problém...koupím a pošlu poštou :s: balíkem..Jen jaké budeš chtít? Borůvkový, tvarohový, makový, hruškový, meruňkový, ořechový, povidlový...já preferuju tvarohový a makový..ty jsou luxusní!! :-)..No počkej až dojedete..kúúpím a dáme si do nosa cérko..

In reply to by ZelaZuzu

Heeeej ty me zlobis!!! Ten boruvkovy byl vynikajici, ale kdyz rikas orechovy, tvarohovy, povidlovy tak uz mi za chvili zkratuje PC jak tu slintam!!!!! Ja snad zvednu zadek a pujdu do Alberta pro koblizek :hu: :a\|:

In reply to by Lucik P.

:C]]: :C]]: :C]]: heč, já mám doma aspoň makovéééc!!!!Já nikam nejdu! Já tu zapadávám sněhééém!!! Jak otevřu dveře ven, tak se to na mě nahrnéé!! Tak musím sedět doma u makovca a tady s vama..ani to prádlo nejdu pověsit..nechce se měěěéééééééééé!!

In reply to by ZelaZuzu

:s: :s: :s: :s: :s: a ja bych mela jit se psem a ona si chudera porad nosi balonek a mysli si ze v tom vychru si s ni asi budu hrat :///: ty jo, ja chci koblizeeeek a hned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :c:

In reply to by Lucik P.

Tak psy jsem venčila ráno a pro zbytek dne jsem je nechala puštěné na zahradě..Ale ven budu muset jít..dochází mě dřévko na topení a manžílek dorazí až večer v 19hod..Auto bude muset nechat v práci a jet busem :s: ..protože stejně by k baráku v tom sněhu nevyjel..

In reply to by ZelaZuzu

Chudak to jsou holt radosti vyssich poloh co? My jeste nemame ani prezuto, ale uz se chystame, mame totiz zimaky na chalupe na vysocine tak snad tak jeste dojedem :-D Ty jo zahrada - toz to ja ji muzu tak max. pustit z okna na provazu z 5. patra :-D

In reply to by Lucik P.

:s: chudina!! Z pátého patra..to by se jí asi nelíbilo.. :!k: ..No my taky nemáme přezuto..nějak tady nikdy v tuto dobu sníh nebývá...No co už, ještě že nechodím do práce, to bych si dnes musela brát dovču, protože bych nevyjela a přezuto bych taky neměla na zimní..Ani u nás se standartně nikdy v Říjnu nepřezouvá :-)..

Taky gratuluju k supr zprávičkám :) Tak hlavně si užívej to, že chodíš k Dr. tak často, já jenom co 4 týdny, tak aspon krásně vidíš mimouška :a:

gratuluju k holčičce :one: a samo k dobrým výsledkům. Já ještě nemám ponětí, co nosím v pupíku :c:

In reply to by Beru

No mě doktor taky řekl, že to mám brát tak na 85%, ale už mi holčičku potvrdil 3x a i já jsem tam včera viděla 2čárečky a néé šulínka :-).

In reply to by Beru

Ale vydržíš :-)...Beru nezdá se Ti, že to teď nějak víc utíká?? Za chvíli tu budou vánoce!! 28.10 jak bude svátek, tak pojedem s manžílkem do Polska a pokud narazíme, tak asi koupíme co půjde :-)..Kočárek, postýlku, hračičky..No já se už mooooc těším!!!!! Příští týden jedu zase do Zlína k zubařovi :jawdrop: ..tak si asi zajdu koupit těhu kalhoty co mám vyhlídlé..co Ty? Vlezeš se ještě do nějakých svých kalhot, nebo už ¨nosíš tepláky :///: ..co taky jiného, než si člověk koupí ty těhugatě :-) že?

In reply to by ZelaZuzu

upřímě, já už dva dny mám těhu kalhoty, protože jak začala ta zima, tak už bych to v plátěných fakt nevydržela. Jinak máš pravdu, utíká to nějak rychle, začátky byly hodně pomalý,ale teď to utíká jako voda. My jedeme do polska už za 14 dní, máme to už dýl naplánovaný a nechceme tam okolo vánoc, to tam je lidí jak nas... :) Tam se rozvášníme, chceme koupit postýlku a tak a kočárek kupujeme po dalším ultrazvuku, takže v listopadu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky