Jane Nomad

14.10.2009

Ahojky poradíte mě prosím kdo má tenhle kočár jestli je vhodný do terénu?a jak se sním jezdí na sněhu?Děkuju za každou reakci.
http://kocarky.detske-kocarky.eu/Vyprodej/Jane_Jane-Nomad-2007.html

Kliknutím vložíte smajlíky:

já Nomad mám a jezdila jsem s ním i na horách, ale je fakt, že vyšší sněhovou nadílku už nedával... jinak normální sníh v pohodě... zvlášť když jsem přední kola zaaregovala.

Ahojky,tak já slyšela na všechny Jané pomalu jen kritiku,že mívají hodně časté vady a skoro všechny stejné vady. No a ty malé kolečka,to bych si spíš vybrala nějaký s nafukovacíma většíma kolečkama,zrovna taky bojuju s výběrem. Teď se chci mrknout na Quinny Freestyle 3XL.

Ráda bych ti řekla, že je ale bohužel není. Měla jsem ho a raději jsem prodala podvozek a koupila podvozek slalom. Je daleko lepší.

In reply to by Elík 01

jéé tak to jsi mě moc nepotěšila :( .Scháním kočár na zimu a už nevím který vybrat.Měli jsme Quinny buzz ale ten už je okoukanej tak scháním něco se 4 kolama aby se mě dobře jezdilo ve sněhu a nemůžu žádnej vybrat.Achjo tak jdu zase hledat :00: :00: :00:

In reply to by Zuzulda

Ahoj,ty jsi s buzzem jezdila v zimě?Já ho mám od léta a té zimy se trošičku bojím.Ty malé kolečka mě začímnají děsit :( .Jak se ti s ním jezdilo ve sněhu?A Jane je u nás moc oblíbené,má ho tu hodně mamin a určitě vede slalom.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka