Bolesti a trosku krve

14.10.2009

Dobre rano holky, mam takovy problem od pondeli me silene pobolival pravy a levy podbrisek a jeste ktomu se pridaly i zada strasne krece u me to sou znamky prichazejici :spid: ale na ni je jeste mooc brzo sice ji nemam pravidelnou ale vim ze prijde pozdeji a navic vcera kdyz sem sla na zachod tak me silene pri curani bolel pupik ale zevnitr vubec nevim co to je :$$: . Vecer jsme se s pritelem milovali :*O*: a dneska rano sem sla na zachod a mela sem tam takovy hlenik s kampou krve tak vubec betusim co to muze byt :#o: :#o: Tak dekuji predem za rady :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nevim Test sem si jeste nedelala jelikoz si myslim ze je jeste brzo ale byla bych rada kdybych byla tehu :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

neboj divocit nebudeme.No :spid: (nema) dorazit 25.10.+- 3 dny tak uvidime jak se to vyklube

Nazdarek Holky, tak to spineni bylo cely tyden ale nebylo to porad treba za den sem to mela jen rano a a vecer jen na papire. Tak nevim vubec co to je.. :#o:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Janulko, dekuji moc no dc jsem 16 takze zahnizdovani to asi nebude :#o: ale byla bych za to rada. Snazenicko bylo :*O*: museli jsme at to k necemu je :///: tak doufejme ze stoho bude :°O°: ;)

Terezko, moooc ti přeju, ať ti to tentokrát vyjde :one: Jak holky psaly, asi je to ovulka, takže šupky dupky do postýlky a hezky se tam zahřejte :C]]: My se taky budem dnes zahřívat :ww: :*O*: Já jsem teprv 10.DC. Takže ještě docela doba..ale nějak se to zvládne :one:

Ahojky,no a který den cyklu jsi?Může to být třeba ovulka?Nebo,že by zahnizdování :cc): ?To bych ti moc moc přála :one:

In reply to by Terezie

Podle mě ovulace. 15 den cyklu bych to na uhnizdování teda neviděla.I ten hlen by tomu odpovídal,po ovulce většinou už vysychá, nebo je lepivý hustý.Tak doufám,že jste to včera neflákali :s: :*O*: , a dneska taky rychle :*O*: .At' to nepropásnete :one: .Milena

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky ne pri curani me nepalilo ale vcera me tek nejak divne bolel ten pupik takova bolest zevnitr az takove stipani sem tam je jeste kapicka krve stim hlenem tak jeste uvidim a pak se rozhodnu zatim dekuji

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ani nevis jak bych byla rada kdyby to bylo zahnizdovani :cc): a kdyby to nebylo tak doufam ze to nic vazneho neni

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky