Už mě to unavuje

13.01.2008

Tak holky,ještě pořád jsem tu s vámi.Už jsem myslela,že v noci pojedeme,ale ukázalo se,že to byli jenom hodně silní poslíčci.Tak mě bolelo břicho jako na ms a tvrdlo,k tomu bolesti kříží.A docela pravidelné,ale pak to nějak samo přešlo.Jsem už z toho všeho strašně unavená a bolavá.Ty nálady,to je snad ještě horší,než na začátku těhu.Tak se mi chce brečet :r: .A nohy mám zase jako konve,i když léky na tlak beru.Zítra jdu na kontrolu do rizikovky a na vyš. a doufám,že už dr. něco udělá.Tak na mě moc myslete a já budu myslet na vás.Kdyby něco,píšu Boži. :a:

Peti budu na teme myslet a držet ti palečky ať ti to dobře dopadne. a doufám že už ti dnes v noci bude lépe

Peťi....Peťi....ten konec těhotenství je něco viď, Vydrž to chvilenku...třeba zrovna dneska to na Tebe příjde....držím Ti pěstičky :k: :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) jj,tak nějak,už pomalu ani neusedím a když stoupnu,musím si držet břicho,aby mi nespadlo.To čekání na něco je hrozné :O

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) tak malá bude mít víc jak 3,5kila,aspoň podle dr.A do 40tt nedojdu.Mám vysoký tlak a už by to měli ukončit.Teda pokud neukončím já dřív ;)

Péťo, já ti úplně rozumím, taky začínám být dost podrážděná...hormony ze začátku mě nutili jen víc plakat..což přetrvává..ale teď už sem taková trošinku zoufalá..:-D Vydrž to holčičko!! Ještě chvilku!!! Já ti držím pěstičky moc!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka