Nuda

13.10.2009

Ahoj holky jak se mate? ja nic moc, pocasi des a ja se zacla docela nudit :( nemuzu nic delat, vsechno me boli. Hlenova zatka odesla, nevim teda jestli cela, protoze nevim kolik toho tak byva. Ale moc toho nebylo. Nevite?? Tak cekam jestli se zacne neco dit, mam prujem. A bolesti briska jo, ale porad, zadne intervaly. Ja uz fakt nevim. NAvic kamoska je v porodnici, kde budu rodit a je pry uplne precpana, tak se mam na co tesit. No spis nevim :) holky rodily jste nektera v plne porodnici ?? No mela bych uklidit, tak uvidim jestli se do toho prinutim, mozna by se to pak mohlo rozjet :) za to bych byla neskutecne rada, prece jenom uz shodit neco z tech 23kg by bylo vice nez prijemne :smich:

Dneska jsem se vratila z nemocnice, ale nic porod se pomalu rozjizdi, ale muze o trvat jeste par dni :( tak jsem doma :) to jsem moc rada jinak zatku jsem mela, takovy hlen slabe zluty, ale nemela jsem ji moc. Je to takove gelovite. Tak doufam ze uz to brzo bude za mnou, bricho mam dole a jsem otevrena na 1 prst. Jinak nekdy mam i bolesti docela dost, ale porad nepravidelne a maly je dost nahore. Tak se mejte pap :a:

In reply to by Heluska11

Ahoj Heli.Už jsem myslela, že si Tě tam nechali.Mě tedy žádná zádka neodešla, ale ty děložní stahy, který už mám od osmýho měsíce jsou čím dál častější a silnější, ale jelikož je malý napříč tak se mi to na čípek netlačí a v úterý jsem měla CS 0 jako celou dobu.Jen jsem se ptala doktora jestli mu ty stahy nějak nemůžou ublížit.Říkal, že ne, ale když jsem byla na monitoru tak bylo slyšet jak se mu víc rozbušilo při tom stahu srdíčko.Říkal, že zdravímu mimču by to ublížit nemělo.Já jsem na tom trošku jinak, protože já potřebuji aby do toho úterka než pujdu na císaře tam vydržel.Ikdyž už mě taky vše bolí, ale říkám si když jsem to vydržela do teď tak to vydržím.Tak držím palečky ať máš malého už co nejdříve u sebe. :\x: A zdravím i ostatní maminky, které to mají za pár jako my :°O°: :a:

In reply to by Heluska11

Už jsem si říkala jak to s tebou vypadá.Je dobře že se ti to všechno napravilo.Já jedu zítra do porodky,hned ráno jestli si to malý přes noc nerozmyslí.Mám si vzít vše co potřebuji do nemocnice a jestli bude volný sál tak mě pravděpodobně vezmou na vyvolání.Mě zátka neodešla,ale už tak druhý týden mám bolesti,ale nepravidelné a v neděli to bylo nejhorší a nic,na úterním monitoru se nic nedělo,tak jsem zvědavá jak to zítra bude.No a jak to tam v té nemocnici vypadá,je to tam přeplněné a co personál?Tak držím palečky ať se ti porod brzo rozjede a ty už máš Dominička u sebe :a: :a: :a:

In reply to by gaba182

Ahojky, tak to ti zavidim ze uz budes mit maleho u sebe :) no v porodnici se dneska rodilo jak o zivot, byla jsem tam chvili a narodili se 3miminka :) jinak sestry nevim, me se nezdaly ani prijemne ani moc neprijemne tak tezko rict jake budou primo u porodu. Na poporodnim jsem nebyla, nebo jo, ale jenom na ozvy. A sestry normal, ale skoro jsem s nema nebyla v kontaktu. Na gynde sestry nic moc, nechtela bych se s nema dostat do krizku. Tak drzim na zitra palecky :one:

Ahoj,
my máme termín 25.10, ale podle ultrazvuku by se malý mohl narodit už 19.10., tak nevim. Dneska jsme byli na kontrole a monitoru a vůbec nic, žádné stahy. Bříško mě pobolívá víceméně furt, ale žádní poslíčci ani špinění ani nic. Kyčle mi brzo asi odpadne jak bolí, ale jinak jsem celkem v pohodě, jen ruce a kotníky mám trochu oteklé. Rodina a všichni okolo mi už s těma otázkama "tak co, kdy to bude?" taky lezou na nervy, kdyby bylo po mém, tak už máme odroděno :o)
Heli, jak jsi poznala, že ti odešla hlenová zátka?

Ahoj Heli, já měla 2. a poslední termín včera. A pořád nic. Tvrdne mi sice bříško, to jo, ale jinak mi nic nebolí, jen občas ztvrdne fakt hodně moc. No....tak já taky nevim, já vlastně ani nevim, ne jen to, jak vypadá hlen.zátka ale ani to, když ti praskne voda, to musí být nutně kaluž? nebo to může být i pár kapek?....nevim...ty nejistoty prvorodiček jsou fakt hrozný. Ale každý říká, že to poznáme, tak uvidíme. Hlavně ať je to hladký porod - bezbolestný :C]]:
Už se vidim, jak lezu v porodnici po zdi bolestma - ježišmarjá ://:

Ahoj Heli, taky už bych to chtěla mít za sebou a hlavně ty kila mít dole :-) Kde máš prosímtě 23kg? Moc ti to sluší :-) Terezka

Ahoj Heli tak jak jsi dnes na tom ještě jsi noporodila? Jsem tady sice nová ale čtu si tyto stránky od začátku těhu.Mám stejný termín jako Ty a jak jsem to tady pročítala i stejné pocity a kila nahoře.Jen já toho 21.10. mám plánovaný císař a doufám, že to do té doby vydržíme, protože v mojí porodnici do 19.10.nepřijímají z důvodu malování a berou jen akutky a zbytek musí jinam.Moc zdravím a ať nám to rychle uteče :a:

Holky, připadám si mezi vámi trapně, zítra mám termín a nic mi není, jen oteklé ruce a nohy a docela mě bolí klouby na rukou, jinak bříško mám už dole, ale žádný posly, tvrdnutí jen jednou dvakrát za noc, dr. mi ani do průkazky nepíše CS, prostě nic, taky mám 23kg nahoře, ani to nemůžu říct před přítelem, ten by mě pěkně sjel! Tak hodně štěstí nám všem

No to počasí je fakt děs :00: My se před chviličkou vrátili z nemocnice,poslal mě tam už můj doktor,dělali mi ozvy a nic se neděje,takže mě poslal domů s tím že jestli do pátku neporodím tak se mám v pátek ráno v 7 hodin dostavit natočí mi ozvy a podle výsledku mi poví co a jak,a říkal že jestli bude volno na porodním sále tak by mě už asi vzali na indukci porodu. :) No a kolik tam je maminek nevím,ale nepřipadalo mi to že by bylo nyrváno,sice jsem procházela kolem asi 4 pokojů a na každém bylo napsáno jen jedno jméno,no ale třeba to byly zrovna ty jednolužáky,jinak ten doktor co se mnou mluvil vypadal v pohodě a fešák :) No a nakonec se tam ještě potkáme spolu mi dvě na jednom pokoji,třeba se ti naši mrňouskové domluvili že půjdou stejný den ven z bříška :///: :///: A s tím uklizením si nedělej těžkou hlavu,mě se taky do ničeho nechce a ani nevydržím něco dlouho dělat.Tak se měj krásně a pohlaď Dominička zatím ještě přes bříško,neboj za chviličku je budeme mít u sebe :dance: :dance: :dance: :dance:

Ahoj Heli, tak to se cítíme nějak hodně podobně. Počasí je vážně na houby. Začínáme být nemocní. Matýsek mi tu leží na gauči a kašle jak tuberák, manžílek je taky celý přepadlý a mě začíná bolet v krku.
Na to, že mi doktor v pátek řekl, že do čtvrtka porodím se vůbec necítím. Sem tam mě hodně bolí břicho jako při MS, ale myslím, že to ještě není ono. Sice už jsem jednou rodila, ale tam mi ty pravé bolesti začaly až v porodnici, ale před tím mi pravidelně tvrdlo břicho. Ted se neděje ani to. Takže si myslím, že to s tím porodem nebude tak horké.
Taky mám ještě do 25.10. spoustu účetní práce a vůbec se mi do ní nechce, ale bohužel jí za mě nikdo neudělá.
A s plnou porodnicí je to u nás to samé. v Plzni se rodí o 106. Tak uvidím. Mám takové informace, že i maminky a dětičky nechávají zvlášt. Maminky na gynekologickým a děti na novorozeneckým, protože na šestinedělí mají plno. Ale to bylo v září, tak moc doufám, že už tam bude lépe. A když se narodil Matěj tak bylo taky plno a mělo to jednu výhodu, že nás brzy pustili domů, takže se těším až půjdeme dom.
Uklízet bych taky měla, ale nějak se mi do toho nechce. Je to hrozně vysilují.
Tak se měj hezky a užívej si bříška - všichni mi to říkají, ale mě to moc užívací nepřijde.

In reply to by Dídinka

JJ to se mi taky libi uzivej si briska a na druhou stranu z kazde strany "tak co uz??" :smich: ale ze kvuli tomu brisku mam trisla na padrt a nemuzu skoro chodit to uz neciti :) Jo uklizeni je fakt hrozne, nejhorsi myti nadobi, to ale nastesti nedelam. Chudak manzel cele tehu je to na nem, nejdriv mi bylo spatne, pak tvrdlo brisko a ted je moc velke :)

In reply to by Heluska11

To mi povídej. Já jsem zralá na nový kyčelní kloub. Kyčle tak trpí, že si myslím, že mě v budoucnu nemine. Pro mě je nejhorší asi vytírání. Nádobí za mě od března obstarává myčka a je to obrovská úlevu. Už mě skoro otravuje tam nádobí skládat, ale je fakt super. Můžu jen a jen doporučit.

In reply to by Dídinka

Jj mycka je super, a jsem na ni zvykla z domu. Ale ted jsme si koupili novy byt a tady je stara kuchyn a neni tu kde dat. Ale uz se dela nova :smich: uz se nemuzu dockat :one: Mela by byt do porodu, ale myslim ze se to nestihne. Ale tak to nevadi, hlavne aby byla :)

In reply to by Heluska11

Já jsem si na myčku taky musela počkat. Dodělávali jsme jí dodatečně. Když jsme dělali rekonstrukci tak na ní nějak nezbylo a vždy se našlo něco co bylo přednější. Ale po třech letech jsem se konečně dočkala a nedám na ní dopustit.
A kdy máš Heli termín?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka