DOBRÝ VEČER DĚVČATA:-)

13.01.2008

Jenom jsem vás chtěla pozdravit.Manžel jel do kaufu a za chvíly se vrátí a vyhodí mě odsud pač potřebuje něco dodělat,ale potom asi ještě příjdu.Jinak fazolek si vybírá dan.Nedávno jsem byla u zubaře a v poho a ejhle už mám kazík tak musím zítra cinknout zubařce zda by mi to hned vrtla at to nepostupuje díl,protože to začíná bolet ne moc,ale přece tak se modlím at mě neobjednává jí řeknu,že nemám možnost nějak vysedávat někde v 8měsíci tak snad zavře očičko.Už abych to měla zasebou je to toubek hned vedle špičáku tak to nebude žádné dlouhé vrtání hl.aby to teda nechtěla trhat,ale to spíš nee.Jeno, jsem trochu paf z toho jak se tak rychle udělal kaz a nebo mě minule odflákla abych si ted připlatila no nevím hl.jak mě vezme chi.Držte mi palečky a odpol.jdu na předporodní kurz poprvé tak jsem sama zvědavá první hodina jsou tanečky a potom technika kojení tak jsem taky zvědavá.

Tak tohle mě čeká taky, já mam kaz na moudráku.....A taky se mi udělal hrozně rychle, myslela sem že už tam zase tak minimálně rok nebudu muset jít

ahojky, jak se mas? Zubar? Je to jsem rada ze uz to mam za sebou. Urcite prihmouri ocicko. A co jinak? Co jsi delala cely vikend?

Miky ty nemůžeš jít na bolestivé ráno v sedm?? to u nás bolestivé případy bere bez objednání

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka