Dnešní prohlídka

13.10.2009

Ahoj holky,tak před chvílí jsem se vrátila od doktora.CS máme 4-5,což se mi líbí. :) A říkal,že si myslí,že porodíme tak 14 dní před termínem. :\x: Už aby to bylo.Mám toho až dost. ://: Dneska jsme byly poprvé na monitoru a ta moje malá beruška tam skákala,jak divá. :s: Ale od tý doby mě docela bolí břicho,tak se jdu natáhnout a odpočívat. :) Mějte se pěkně a pa pa :a: :k:

To by bylo fajn rodit o 14 dnů dřív viď :-) taky bych si to přála :dance: Náš čeká kontrola tenhle čtvrtek, tak jsem zvědavá na naše CS, ve 34 tt jsem měla CS 3, tak třeba se posuneme taky dopředu :-) A doufám, že nám taky dr. řekne, že máme jít příští týden taky už na monitor .... Mě bolí břicho jako při MS od včerejška, vždycky bolí tak dvě hoďky, pak dvě hoďky bez bolesti a pak zase a takhle pořád dokola .....

In reply to by WeWerka

Jo jo,která z nás by to nebrala. :) Už toho máme plný kecky všechny. :s: U nás se dělá monitor od 35.týdne.Bylo hezký slyšet,jak jí krásně bouchá srdíčko a vědět,že je v pořádku. :h: :) Mě břicho taky pobolívá,ale podle dnešního monitoru kontrakce nemám,takže se moc z toho o trochu dřívějšího porodu,neraduju.Kamarádka mi dneska vyprávěla,že ona už měla,touhle dobou,kontrakce jak hrom,CS asi 6 a přenášela o 14 dní.Takže já se radši netěšim. :) :a: :k:

holky a co to znamena,ze cipek je 4-5.mne to doktor nerika...akorat do prukazky mi napsal 34+....no a jsem 37.tyden.tak tomu nerozumim.

In reply to by Kakuka

To CS je stav čípku.Ten by se ti měl zkracovat a předznamenávat brzký porod.Čím vyžší číslo,tím čípek kratší.Ale do kolika to číslo je,to si nejsem jistá.Mám pocit,že do 7.Takhle si to vysvětluju já.
Cervix-hrdlo děložní, čípek, uzavírá dělohu,během porodu se zkracuje a otevírá.
Tohle jsem,pro tebe,našla ve slovníku.Snad ti to něják pomůže. :) :a: :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to máš vlastně pravdu.Třeba to,co ti tam píše s tim nemá nic společného.Děkuji. :) :k:

ahoj Hani, tak to je dobře, že jste v pořádku :c: ... jsem zvědavá, s čím přijdeme my ve čtvrtek...taky nás doktor straší, že jsme o 14 dnů větší, že to možná bude dřív... ale nevím, bojím se abych ještě nepřenášela ;) to už by bylo na mě asi moc..no co naděláš...uvidíme, kdy to přijde :C]]: tak odpočívej a opatruj se pa pa :a:

In reply to by x.lucika

Dneska odpoledne mě snesla kamarádka z toho obláčku na zem. :) Jí tohle taky říkali,kontrakce na monitoru už měla pořádný a přenášela 14 dní.Pořád jí prý říkali,že už si má držet tašku,že už určitě porodí a nic. :( Takže se už zas tak moc neraduju. :) Tak pa pa :a: :k:

Mě čeká kontrola ve čtvrtek, tak doufám,že se mi ten můj prcek už otočil a vůbec by mi nevadilo rodit o tech 14dní dřív. Jen odpočívej jsou to na dlouho poslední dny :a:

In reply to by petula25

Malá je naštěstí už od 32.týdne otočená.Takže to vypadá dobře. :) A odpočívat?To už se bohužel nedá.Všechno mě bolí a ani spát nemůžu,takže odpočinek se nekoná. :s: Měj se moc hezky a pa pa :a: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka