Ahojky:-)

13.10.2009

Ahojte holky moje,dlouho jsem tu nic nenapsala..tak se zase ozívám :) Podle poslední ms jsem dnes 8+4tt,ale myslím si,že podle utz to bude tak o týden méně,podle toho co minule říkal dr o gestačním váčku,že je mladší.No uvidíme,třeba se pletu..stejně to nějak utíká už jen 16dní a jdu si pro průkazku ;) A pak někdy,doufám brzy..další kontrola a nemůžu se už dočkat až zase to naše miminečko uvidím :h: To už určitě bude veliký..cca ve 12-13tt..že?Jinak je mi dobře,nevolnosti co jsem měla ze začátku jsou pryč,podbříšek pobolívá,ale už méně častěji,akorát ty prsa bolí fest,ale dá se to :) No a taky mě poslední dobou trochu trápí zácpa sem tam.
Jediný co mi tak nějak kazí radost jsou ošklivý sny,který mám skoro každý den o tom,že jsme o mimi přišly a když ne to tak se pro změnu pořád s někým hádám,s nejlepší kámoškou,s miláčkem a mám v těch snech vždycky takový vztek..brr..pak je mi to líto a pro změnu brečím,takže se skoro vždy vzbudím se slzama v očích,ale ty sny o tom miminku jsou fakt děsný.
Akorát včera odpoledne jsem si lehla a zdálo se mě o brambr.knedlíku,červeným zelí a bůčičku :s: Takže dneska jsem to musela holt uvařit no :one:
Tak to je ode mě asi vše..mějte se děvčata moje a pište pište co novýho u vás :a:
PS:Nějaký bacilky ještě...tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj :)

dneska jsem jako ty 8+4tt.. Jinak je mi obcas taky blivno a spise dopoledne a do toho dnes bolest hlavy jako blazen,ze mi oci selhavaly,takze ledovej rucnik kolem hlavy,tma a odpocinek.Pak prisla mama a prej at si dam Brufen,tak jsem jen rekla,ze jojo,protoze mama nevi,ze jsem tehu,tak jsem ji nechala pri tom,ze jsem si ho vzala,ale nemuzu... :n: Chceme to rici az po 12tt.S tou zacpou mi povidej.Mam to uz od zacatku tehu a prej je to normalka a s temi sny mi taky povidej. ;) Uz po nekolikate se mi opakujou porad ty same sny o tom,ze najednou zpozoruji krev. :$$: a pak se hruzou proudim :\\: a zjistim,ze to byl hnusnej sen. :( Stalo se mi to ve skutecnosti minule tehu v 5tt.a podvedomi me v noci kvuli tomu strasi od strachu co mam,takze vim co pozivas ve snech. :00: Podbrisek me taky obcas poboliva,ale da se to vydrzet.Je to pocit,ze se tam neco napina,tahne me to,tezko popsat.Pozdravuj mimiska a mejte se krasnea vsechny zle sny at tahou a radeji o tom bucku,zeli a knedliku.. :s: .... :a:

Děkuji holky za povzbuzující komentáře..snad máte pravdu a vše je a bude v pořádku :) Až budu mít zase nějaký novinky tak se ozvu :) Do tý doby zhltejte ty bacilky a at vám všem po nich rostou pořádný pupky :s:

Ahoj Lidusko, po kontrole se ti budou urcite zdat uz jen krasne sny o :^O^: :s: Tak si pekne uzivej, odpocivej, papej a budeme se tesit na dalsi pozitivni zpravy :qu: :a:

Liduško, neboj. Všechno bude v pořádku. Já někde četla, že sny o těhotenství neodrážejí skutečnost. Takže pokud se ti zdají sny o tom, že jste o to přišli, tak to bude přesně naopak. A můžu přidat svou zkušenost. Když jsem čekala na mrchu, tak se mi zdálo dvě noci o tom, že jsem měla pozitivní test a nakonec jsem to dostala. Takže bude všechno v pořádku, jasný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahoj Lidu tak drzim pesti at vse nadale probiha v poradku a at te ty osklivy sny uz prestanou pronasledovat :a:

Ahoj, neboj se, to bude fajn. Moc Ti drzim palce, vim, ze ta Tva cesta byla klikatejsi. Moje segra mela taky casto spatne sny a ma tu nejkrasnejsi holcicku co znam, blondatou modrookou a zdravou :))) hodne stesti a pohody...

Ahojda Liduš, neboj, vše se srovná, i když sny o jídle nejsou tak špatné, ne? Moc Ti ještě jednou gratuluju, je nádhera, že se vám to povedlo a ještě k tomu v anovulačním cyklu :s: Tak držím palce, ať má mimi :h: jako zvon :w:

ahoooj Lidu :a: tak držím palec, ať je všechno, ať ti to rychle utíká a už držíš průkazku v ruce :h: :one:

Ahoj Liduško, držím ti palce ať se vám s mimískem daří. Neboj, ono to uteče hrozně rychle a za chvíli budeš legitimní těhulka :s: Mně už průkazku vystavili minulý týden (10týden) a pro změnu se zase těším, až začnu 4.měsíc :s: Tak příjemný těhulkování :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky