Radooooost

13.10.2009

Ahojky holčiny :C]]:
tak jsem si dneska volala na výsledky Triple testů na kterých jsem byla minulý týden ve středu na Bratislavské....a všechno je O.K. :qu: Holky já mám takovou radost...měla jsem strach, všichni mě teda uklidňovali, že bude vše v pořádku, ale i tak ten červíček tam hlodal...ale nakonec....ufff, tak vóbrovitanánskej balvan ze srdce mi spadnul :) . Ted mě teda už čeká 3.11. ten velkej ultrazvuk na Veveří...na ten se moc těším, i když tam taky můžou na něco přijít, že? Nebo jak to je? :?
Tak se zatím mějte a at Vám taky veškerý testíky dopadají podle Vaši(našich) představ...
:a: pááááá :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mně to čeká v pátek,budu si volat na výsledky. A mám taky obavy. První těhotenství sem prožívala úplně jinak.Pohodově.Teď mám ze všeho strach.I přes to,že je mi dobře a normálně pořád chodim do práce.Sem na počátku 17.týdne.

ahoj, tak to jsou super zprávičky. Myslim si že každá maminka se bojí těhto testů. Já jsem se víc bála u druhého miminka než u prvního. Myslim si že ten větší strach byl způsoben tím, že jsem začala chodit na tyto stránky a dočítala jsem se i nepříjemné věci a i věci, které by mne ani nenapadli že se můžou stát. Takže první těhotenství jsem si užívala v nevědomí a druhé jsem se o to víc bála.
I na genetickém ultrazvuku se můžou ukázat věci, které krevní testy neodhalili.

Gratulace!
Já měla taky strach, protože jsem měla problémy a doktorka mě strašila, že bude geneticky něco špatně. Ale vše ok. Problémy mám pořád, tak doufám, že se to upraví. Jsem 21+5. Velkého utz se neboj, krásně uvidíš miminko.....:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky