Za pár minut budu vědět víc

12.10.2009

Ahoj holky, tak jsem nervozní jak sáňky v létě... Po 13 hodině mám volat k dr. jak dopadly výsledky krve z páteční kontroly... Už aby tam volala a věděla jak to je... Včera jsem si dělala další test a byl pozitívní a čárka zářila na 100metrů daleko...tak věřím že je vše ok. No dám pak vědět....

In reply to by žabičkax

Ahoj, to si říkám taky...ale dr. v pátek když jsem tam šla, tak říkal, že když už je 14_ti denní spoždění, tak že by už mělo být něco vidět ale on nic nenašel...tak říkal, že se uvidíme tento týden a že snad to najdem, že pak by se jednalo o mimoděložní...já si podle toho jak mi to ukazovaly testíky, myslím, že to bylo ještě malinký, tak to neviděl...ale strach a obavy mám...

In reply to by Evulík

no tka mohla si mit ovulku pozdeji a pak tam nic videt nebylo kazde miminko ani neroste stejne rychle tkaze bud v klidu... ja byla u dr minule pondeli a nic krom zvysene sliznice nevidela dalsi kontrolu mam az 19 take se desim pac o jednoho mimiska sme prisly ale musime to proste zvladnout.. tka co krev???

In reply to by žabičkax

TAk je to jistý!!!!!!!!!!!!!! Čekáme miminečko!!!!!!!!!! HUrá!!!!!!!!!!!!! Dr. říkal, že prý podle hodnoty v krvi je to jistý, a že ve čtvtek by mimíska měl už vidět. Tak podle toho soudím, že to miminečko bylo opravdu ještě mrňavý a bylo to brzy. Jsem moc šťatstná!!!! tak to je něco. :s: :dance: :C]]: :qu:

In reply to by Evulík

Evulíku mám normálně chuť tě poštiskat dneska je fakt výjmečný den fakt mám radost s těch všech naších nových :°O°: :°O°: :°O°: i žabičkax čeká mimíška já Vás mám tak ráda holky....... :\x: :\x: :\x: :°*°: nebo :°~°: pytlík :w: pytlík :w: a hlavně zdravíííííííííííííííííííčko :w:

In reply to by Evulík

huráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá tak to je supééééééééééééééééééééééééééééééééééééééér jsem ráda moc ráda takže taky jako já?????? Přibližně s termínem?????????????????? Supééééééééééééééééééér faakt sem nadšená jako malé díííííííííííííííííííííítě gratuluji Evulíku a ptfuj ptfuj toho pytlíka :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky