LPčka dotázek na vás

12.10.2009

Ahojky holky, chtěla jsem se vás zeptat, jak se cítíte? My začínáme ve čtvrtek 36tt a je mi strašně... jsem pořád unavená, jen bych spala a nic nedělala, nemám na nic náladu, pořád přemýšlím nad hloupostma :-( aby bylo mminko v pořádku, porod dobře dopadl, atd... Tlak mám ráno 100/60, tak mi je na omdlení, večer už ho mám zase 140/90, tak mně bolí hlava. Pořád malou přemlouvám, ať ještě zůstane v bříšku, zítra jdeme do poradny, tak jsem zvědavá, co mi doktor řekne... Ale u prvního těhu jsem takovou ńavu nezažila. Taky mně začala hodně bolet prsa a začalo téct mlézivo, ale ta bolest... ani nemám zbalenou tašku do porodnice, musím se na to co nejdříve vrhnout. Jak se cítíte vy, spolučekatelky? Doufám, že lépe. Lucík.K

Ahojky,já jsem ve 35tt a jsem taky pořád unavená a nic mě nebaví.Bolí mě vaječníky,nebo co to je,ale vystřeluje mi až taková pichlavá bolest do dělohy.No lepší to prej nebude,takže se válim a jsem ráda,že se občas hnu :!k:

ahoj Lucinko :c: cítím se uplně stejně... já začínám 36tt dneska a ve čtvrtek jdeme do poradny..tak jsem zvědavá, co nám pan doktor řekne za novoty.. ;) mě kromě té kyčle nic nebolí ( teda když nepočítám otoky-docela hrozné) ..někdy mi tvrdne bříško a mám takové zvláštní pocity, ale dá se to...ta kyčel je nejhorší...jinak Kubíček kope jako čert }:) ale aspoň vím, že je v pohodě :cc): musíme to nějak vydržet kočko..já vím, každý nám to říká..ale jen my těhulky víme jaké to vlastně je :{~{: opatrujte se

Ahoj Luciánkule, no do soboty jsem se cítila vážně prima, byla jsem na bowlingu a ostatní měli co dělat, aby mi stačili, jinak lítám s pejskama po kopcích, zvládám nákupy, i pomocné práce na bytě(který už od dubna rekonstruujeme)...od neděle se ale cítím už jenom PRIBBBBBBA protože mám rýmu a věci k tomu přidaný.....
Co se týče tašky do porodnice, tu už mám zabalenou asi tak dva týdny,....jsem ráda na všechno připravená, takže jsem plašila už ve 33.týdnu :)

tak my jsme 34 tt a je mi skoro stejně jak Tobě. Unavená, protivná, lítostivá.. :? pořád mi tečou slzy, připadám si jak praštěná. Bříško roste astronomickou rychlostí a dává mi pořádně zabrat. Malá mě kope maxi kopanci :!k: ale za toto jsem samozřejmě moc ráda. A tlak?? ten mám taky 100/60 a na minulé poradně jsem měla 80/50 :jawdrop:
Tak ty ještě měsic a pak budeš mit zlatíčko u sebe... Tak ještě chvilku tyto stavy vydrž.. odpočívej a nech se hýčkat.. :k: mějte s malou hezunky a pohlaď bříško, pááá :a:

In reply to by Hanis

no to mi povídej s těma slzičkama. Já jsem včera hledala smsky, co budeme posílat až se maličká narodí a tak mně to dojalo, že jsem bulela a bulela :r: Už se na miláčka moc těšíme, hlavně dcerunka Terezka, ta už chce zkusit pít mlíčko (začalo mi vytékat mlézivo) tak se toho hned chytla a chce to pít. A to jí budou 4 roky :C]]: Ale šíleně mně z toho bolí prsa a ještě k tomu začala bolet záda. Už ať je listopad, ale zase bych nechtěla, aby maličká přišla na svět dřív, já to kvůli ní vydržím :h: Taky se mějte moc nádherně a ať to rychle utíká :k:

Ahoj spolubojovnice, tak já jsem 36+6 a cítím se naprosto skvěle. Dneska budu s přítelem malovat pokojíček, o víkendu jsme štukovali zdi v kuchyni a malovali, takže já si nemůžu na nic stěžovat. Jen mi teda vadí že za noc lítám i sedmkrát na záchod:-), ale to se dá přežít ne? Jinak je možný že mám už CS 6? Co by zo znamenalo? mám to napsaný v těhu průkazce, doktor mi nic neřekl před 14 dny jsem měla CS 0, tak nevím jestli to jen nenaškrábal, co myslíte???

In reply to by Lucik.K

Spíš jestli se neupsal, nebo to jen nenaškrábal, ale všichni okolo mě říkají že je to 6, tak uvidíme co mi napíše příští týden na kontrole. jak se to vezme těžký věci, no prostě nosím to co mi nedělá problémy :-)

Ahojky, tak já jsem teď 35+3 a poslední týden začíná má aktivita ustupovat, pořád jsem doma něco dělala, kutila, uklízela, připravovala a teď začínám být víc unavená, taky mě poslední tři dny chvílema pobolívá v podbřišku a v kříži, dnes to tedy trvá už od osmi od rána .... Bříško mi tvrdne tak 6x za den. Ale naštěstí neotíkám. Jinak já měla před 14 dny CS3, ale doktorka na to nic neříkala ...Jinak věci mám nějaké připravené, ale nemám je sbalené v tašce. Ve čtvrtek mě čeká prohlídka u doktorky, tak doufám, že už příští týden půjdeme na první monitor, těším se až uslyším to maličké srdíčko :-)

ahoj tak já začínám 30tt a je mi taky hrozně sem pořád unavená taková malátná nic mě nebaví prostě je mi hrozně pořád mě bolí hlava a je mi na zvracení.přeji hezké těhulkování

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Michalko, to bych ti přála, by to tak zůstalo až do porodu :k: tiše závidím :///: no já ještě k běžným činnostem okolo domácnosti mám na starosti skoro čtyřletou dcerunku, kterou musím ráno vozit do školky, potom zase pro ní a práci kolem penzionu. Ale tam mi pomáhá hodně manžílek :h:

Ahoj,já začínam 35 tt, mě jen brní prsty na rukou,spát docela ještě můžu,to mi nějak nevadí,ale moc toho neujdu,začnu mít závratě a mam strach,že sebou někde švihnu.Jinak mě bolí šíleně záda a ta kost na pipinou :s: No ještě to musim nějak vydržet i když je to docela náročný,když mam doma hyperaktivní 4 leté dítě :00: Jinak zatim si tašku nebalim.

Koukám,že v tom nejsem sama. :s: Dneska jsem 35+5 a už mám pocit,že dýl už to vydržet nemůžu.Záda bolí,jako čert,otékají mi nohy i ruce a ty ruce ještě ke všemu i trochu brní.Docela to i bolí.Spát nemůžu,protože mě pořád bolí břicho.Sedět taky dlouho nevydržim,protože mě začne pálet pod prsy.Zvedá se mi žaludek a začínám mít i pěkně špatnou náladu. :spid: Tašku už jsem si sbalila teď v pátek.Dneska jsem byla dokoupit pár věcí v lékárně a hup bylo to za 1800,- :jawdrop: No snad už mám všechno.Zítra jdu na první monitor,tak se moc těšim. :) Teda takhle mi první těhotenství vůbec nebylo. :( ://:

In reply to by HankaS

To mi povídej :-) taky jsem měla první těhotenství úplně jiné. Možná to je tím, že jsem neměla čas nad ničím přemýšlet, pracovala jsem až do porodu a teď jsem doma s malou. Spávat taky nemůžu, chodím tak 3x za noc čůrat... Ale jsem ráda, že to tak necítím sama :-) děkujííí :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já měla před měsícem CS 3, ale prej na to, že jsem rodila poměrně nedávno, tak je to v pořádku. Ještě pár týdnů a budeme mít prcínky u sebe, přeju, aby to uteklo co nejrychleji.

Ahojík, jsem dokončený 35 týden. No a že by mi bylo nějak super se říct nedá. Začala jsem otékat - dlaně, chodidla i tvář. Bříško mě občas docela bolí, už týden mám průjem, a někdy i zvracím, a jsem taková slabší. Dneska jdu poprvé na monitor tak jsem zvědavá jaké to bude. No holt konec se blíží a musíme to nějak vydržet. Hlavně ať ti prckové jsou vpořádku. No naše prďolka se ještě neotočila tak uvidíme jak to dopadne.

In reply to by Lucik.K

Tak se ještě neotočila, má tam nožičky a dupku. Ale vědu z toho nedělám. Když se otočí, bude to fajn, když ne, tak se to taky zvládne.

In reply to by Lucik.K

tak ja jsem v 35tt podle ultrazvuku a pokdle ms 36tt a teprve dnes nam dovezli skrin do detskeho pokoje .Brisko me pomalu tane dolu tlak mam jak kdy podle toho co delam.Pomalu me zacina pichat v pod brisku no tak uvidime.Jo a to jeste nemam nic nakoupeno a ani sbaleno ,chci to tento tyden nachystat,zjistuji na sobe ze toho uz moc nezvlednu.tehulky drzte se

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky