Hypotéka - jakou máte jste spokojení? Prosím poraďte

11.10.2009

:n: Ahojky holky, chci se zeptat těch, kteří mají hypotéku? Jakou máte a odkoho? Jste spokojení? Výhody nevýhody? Chceme si teď vzít s přítelem hypotéku a tak nějak nevíme rady? :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

taky jsme si vzali finanční poradkyni.Poradí ti zdarma,neplatí jí žádná konkrétní banka,tak je fakt objektivní.Vyšla nám nejlíp liška-ale je to už 6 let!!!V každém případě radím poradce.

Ja jsem si na vyrizizeni hypoteky zavolala financni poradkyni ktera to vyridila vsechno za nas a rychle. Vyhotovila mi ruzne varianty tak aby jsme platili co nejmensi splatky a dostali co nejvic penez.Poradenstvi jsme meli zdarma asi maji provize z vyrizene hypoteky a dokonce nam zaridila aby jme neplatili zadne poplatky za vyrizeni hypoteky ktere meli byt v castce 20 tisic. Mame hypoteku u Hypotecni banky a jsem fakt spokojena

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky myslíš,že bych tě také mohla poprosit o kontakt?My teda hypotéku už máme a máme i bokem nějaké splácení a chtěla bych se zeptat jestli to nejde nějak zkloubit.Moc děkuji.

tý jo já napsala přítelem to by my manža dal, kdyby viděl že jsem nenapsala s manželem :s: tak nějak tady pořád čtu příspěvky, kde se píše: .,,s přítelem to a to", že jsem z toho zblbá :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka