Gravimilk

11.10.2009

Ahoj holky tak dnes jsem si koupila tento nápoj s čokoládovou příchutí a je to moc dobré zajímalo by mě jestli vám v tvorbě mlíčka pomohl či ne?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky ja mam ted vanilkovej a nic moc proti cokoladovymu,jj piju ho i s kojeneckym cajem,3litry tekutin denne a nemuzu si zatim vubec stezovat...!!!

tak to nevím, jestli pomáhá přímo gravimilk, snažím se pít vše, o čem vím, že by mělo pomáhat....a to je gravimilk(mňam:))meltu, a nealkoholické pivo Jantar, je řezané a to mi příjde, že fakt zabírá...piju ho 3 dny a malá od té doby vydrží dýl spát....takže zřejmě dobrá kombinace, do toho ještě piju kojící čaj, feniklový a malá opravduu prdíkama netrpí....když to tak čtu, tak piju jako velbloud:)hlavně, že malé chutná mlíčko

já s kojením bojovala, ale gravimilk byl dost dobrý... poznala jsem, když se ráno svůj hrneček vynechala, také jsem pila Meltu a měla nějaká homeopatika, díky tomu jsem vydržela, ještě měsíc a půl odsávat, když prdelka už nechtěl ode mně..

In reply to by Llotta

Malá je teď každou hodinu a půl vzhůru a chce být u prsa když jsem zkusila odstříkat tak jsem odstříkala jen 50ml a to mě přijde dost málo jinak mě ještě pomáhá černé pivko.Budou nám za 6 dní 4m

In reply to by lynx001

kolik odstříkáš vůbec není směrodatné... mlíčko se totiž tvoří přímo při kojení, kdežto odsaješ jen to, co se utvořilo od minulého kojení... dítě tak vypije to od minule a ještě se mu tvoří nové... tj. vypije tak třikrát tolik, co ty odsaješ :)
- jinak přikládej, jak si řekne, hodně odpočívej - klidně si přes den lehni s malou, hodně pij a hodně jez... to je růstový spurtík... dítě při něm hodně rychle roste a skokově potřebuje víc jíst... chvilku trvá než prsa zareagují na větší poptávku...

In reply to by Kytiii

Kytiii děkuji od tebe rady vždy pomohou :one: ,je fakt že malá se hooodně rychle vytahuje do délky tak asi proto.Zítra jdem na očkování tak ji nechám zvážit ale myslím že přibírá pěkně nezdá se to ale je těžká ruce už mám jako opice protože potvůrka chce pořád nosit aby mohla koukat kolem je strašně zvědavá. :!k:

TAk to já nevím, jsem teprve těhotná, ale moc nám se Sofinkou taky chutná.Jen škoda, že nám vydrží tak pět dní a musíme kupovat další :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky