Škytavka miminka?????

11.10.2009

Čavec holky.
Prosím vás, má vaše miminko v bříšku taky někdy škytavku??? Před 4 dny jsem ji zaznamenala poprvé a docela mi to přišlo k smíchu :-) Ale pomalu se přestávám smát...... Ten můj Kubík má škytavku (pokud to není něco jiného....??) tak 5x za den. To už mi přijde divné. Ale bříško mi cuká pravidelně třeba půl hodinky v kuse, jen tak malinko......tak snad to nic jiného být nemůže. Jen mě děsí, že tolikrát za den!! Asi se už moc hlídám..... co myslíte? Je to normální???

Asi celkově někdo na škýťu trpí víc a někdo míň. Švagrová byla 3X těhotná a z toho u dvou mrňousků říkala, že cítí jak často v bříšku škytají. Tehdy jsme jí to nikdo nevěřili a jen co se narodili, všem nám ukázali, že měla pravdu. Škytali několikrát denně ikdyž už vyskočili z bříška :!k: no a moc jim proti ní pomáhá, když je zabalíme do dečíčky aby měli bříška hezky v teple. Tak nevim, já jsem ještě necítila, že by náš mrňousek škytal, ale třeba by mu na to pomohlo, když by sis taky vždycky dala bříško do tepla než ho to přejde :one:

Janičko, dokud cítíš pohyby je všechno ok...i když je to škytavka... ;) no Kubíček by u tebe měl ještě aspoň 2 měsíce vydržet!! neboj.. ;) na porod máš ještě dost času... :\/|: opatrujte se

In reply to by Janča24

:C]]: jejda, jsou to 4 dny, co jsem sem psala naposledy... :C]]: nemůžu sem psát jen já, bylo by to pořád to samé.... nechodím sem jen o víkendu...to vždycky někde lítám ;) .... no to víš, už je to náročné... hodně mě trápí bolest kyčlle..jinak se to celkem dá :) musíme to ještě chvilku vydržet..

moc vám všem děkuju!!! Vy vždycky dokážete uklidnit :-) Zítra začínám 31 týden, tudíž budu 30+0 :jawdrop: a začínám být asi tak trošku nervózní z toho neznáma, které nás čeká... taky už mám za sebou pár opravdu ošklivých křečí v bříšku a bolesti jako při MS..... Tašku do porodnice zbalenou nemám. Nákup mě čeká v tomto týdnu. Doufám, že Kubíček v bříšku ještě nějaký ten čas zůstane :-) Tak vám všem moc děkuju!!!! Jste zlatíčka!!!

jsem rada že se ptaš na škitani miminek.Sama jsem chtěla sem dat dotazek na toto tema,a nevěděla jsem jestli to ťukani je zrovna-škotani.řikala jsem par krat za den+tak kolem 20min.jestli to neni něco jineho.Ale mam radost že to maji všechny stejně,a tak už se nebojim toho pravidelneho "ťukani",mam to same............

Kryštůfek v bříšku taky škytá hodně často. Třeba zrovna dnes to bylo 3x za dvě hodiny. A všimla jsem si, že je to často i po jídle. Směji se, že mu to tak chutnalo, až se zakuckal :C]]:

Ahoj Jani, me Samik v brisku skytal taky pravidelne nekolikkrat za den a ted po narozeni v tom pokracuje, chudacek skyta i 3x za den.Ale v brisku je to normalni :a:

:a: Ahoj jani,neboj se je to normální i ta moje cácorka škytá několikrát za den a hlavně v noci, :*8*: říkala,že to jen dobře,tak snad jo :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky