Jak čistit odsávačku? - červíci2009

11.10.2009

Holky, mě vůbec nejde vyčistit odsávačka na vysavač!!! Zkoušela jsem to vyvářet, pak vyvářet s Jarem (to my málem přetekla...), proplachovat tekoucí vodou... No, nic, pořád je to zanesené.
Jak to čistíte?

jezisi vydis tohle me jeste nenapadlotahle otazka...jeste jsme rymu nemeli....a doufam ze dlouho mit nebudeme.........diky za optani....asi bych se pak zeptala taky....

To ja to po vysani,hnedk ajdu umyt a jde to vpohode pod vodou a jeste to delam tak,jak se rozpojuje ten dil na dva dily kde se ty snopliky sbiraji,tak tam napustim vodu a prostrepu a pak to jeste pod tekouci vodou proplachnu,nekdy to opakuju,ale cisto to mam vzdycky,hlavne to nesmis nechat zaschnout,proste jak vysajes nosik,hned to jit umyt.

Ahoj Tez,ja ji teda hned po pouziti nekolikrat proplachnu ve vode a profouknu a dobry :) a to maly jak strkas malymu do nosiku,tak to mam u umyvadla nadobku a mam to v tom namocene a pak to jen profouknu a sopliky jsou venku(jinak to ven nedostanes) ;)

In reply to by Deni1

Profouknout mě to nenapadlo... Zkusím. No, oni mi tam hlavně zůstaly takový ty (jak to popsat?) jakoby tvrdší kousky, takový, když smrkáme my, tak jsou taky vidět na kapesníku... Pozva popis, co?

In reply to by Tez

chapu co myslis :s: ono nekdy to popisovani :s: Nech to vzdycky nekde nemoceny(ja mam misticku u umyvadla)a hned to tam soupnu ono se to odmoci a nez tu na dalsi odsavani tak to profouknu a vsechno to vyleti a nebo se to odmoci ;)

In reply to by Deni1

Já už to zkoušela odmočit v té vodě,jak jsem to vyvyařovala a nic... Ale ted mě napadlo proštouchnout o tyčinkou do uší, tak šel ven,a le bohužel nedošáhnu až na ten konec (ten uzký, který se strká do nosu), tak to možná ještě nechám odmočit, třeba to pomůže.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky