Příjde ta potvora nebo nepříjde? Nevím, ale sázím na tu první variantu:-(((((

11.10.2009

Ahojky holky tak mrcha má přijít/nepřijít/ ve čtvrtek. Ze stran mě pobolívají prsa už asi 14 dní mě píchá v pravém boku a okolo čípku bílí hustý hleník(jak kdy třeba jeden den jo a druhý ne a pak zas jo). Ale moc tomu nevěřím, že nepřídje. Protože snaženíčka tentokrát moc nebylo. Manžel byl skoro celý měsíc pryč ( takže proběhlo cca 4x). Bolí mě ve vnitř v ní jako u čípku, takový nepříjemný pocit (tak to mám od včerejška). Přijde mi to jako spíž předmenstruační příznaky, takže to nejspíš ve čtvrtek dostanu. Holkkkkýýýý já tak strašně tu :spid: mrchu ošklivou nechci ať si tam je :spid: ale tomu bohužel nevěřím :? Já bych si tak přála mít konečně na testíčku dvě :00: Už jsem zoufalá ://:

Jak ctu tvuj a ostatnich prispevky tak si rikam ze to mame podobne mam taky bily vytok je takovy husty a mazlavy,nevim co to ma znamenat jelikoz jsem to nikdy pred MS nemela :spid: Podbrisek me moc neboli jen nekdy pichne ale jinak nic.Prsa me taky boli uz tyden ale to mivam i pred mrchou normalne.Nevim jsem z toho blazen :O

In reply to by Marsisek

Já už si taky někdy připadám jako blázen :s: Ale myslím, že to u tebe vypadá nadějně, hlavně s tím bílým hleníke, když si ho nikdy neměla. Moc moc moc moc ti držím palečky a čekám jak to dopadne. Doufám, že budeš hlásit // :one:

já jsem teda čípek nezkoumala nikdy a hleník pozoruji teprve dneska protože ted jsem asi tři dny špinila a teprve dneska to přestalo ale je prostě hustší a bílej...takovej u sebe prostě neznám...snad nebudeme zklamané no...ale ty prsa už jsem zaregistrovala u více holčin...bolely vždy po stranách a spíš nahoře...no a byli těhu...:)tak tfuj tfuj tfuj

Ahojík...no já jsem sice teprve 5 DPO ale mám úplně stejné příznaky...prsa ze stran bolí(což jsem nikdy neměla,při ms mě bolí jen bradavky),po stranách podbřišku mě píchá a i ten hleník je nějaký hustý...a snaženíčka taky moc nebylo:)...já nevím...není to moc brzo na příznaky?už fakt blbnu bude to už 18-tý měsíc nezdařilých pokusů...tak ti budu držet moc palečky at je to opravdu mimísek a dej vědět:)

In reply to by janciii8

Neblbnejš. Každému přicházejí příznaky jinak v jinou dobu. Sestřenka taky měla příznaky asi týden po ovou a vážně to bylo těhu. Tak ti moc přeju aby si vážně byla těhu a tobě moc děkuju za přáníčko :one: A jak to máš s tím hleníkem? Já ho tam třebas jeden den mám a druhý ne a pak zas jo a vždy jinak silný. Čípek mám hodně zkrácený a tvrdý, ale v tom čípku se moc nevyznám. Tak držím palečky. :one:

Ahoj Irusko, skoro bych dle toho co pises sazela na to, ze jsi tehu, protoze ty prsa a ten hlenik, to patri k tehu priznakum. Budu moc drzet palecky. Taky jsme se dnes zacali snazit, je to uz 4. mesic po revizi, tak jsme na to dnes vlitli, tak jsem zvedava a budu doufat. Pa

In reply to by Leniz

Kéž by to byla pravda, nepřála bych si nic jiného :one: Tobě přeju ať to vyjde co nejdřív ať tam u sebe v bříšku máš co nejdřív malý uzlíček štěstí :$}: Protože si to zaslouží každá z nás poznat ten užasnej pocit :one: tak ať to vyjdeeeee :dance:

Iruš, jak dlouho, že se snažíte? No, já to mám podobě jako ty. Můj přítel jezdí pryč - jeden týden je tady a další pryč a pak tady a zase pryč a takhle na střídačku. Myslím na tebe, ať ta odporná mrcha nedorazí, ale já věřím, že opravdu nepřijde! :k: :one:

In reply to by Iruskaaa

My se teď začneme snažit 6. měsíc. Dnes na to vlítneme - né že bych měla ovulku, ale protože přes týden nebylo :///: Takže už jsem místy taky zoufalá, ale pořád doufám a věřím a domlouvala jsem bříšku, že do Vánoc se to určo povede! :ww: A u tebe to bude taky tak! U nás všech! :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka