U Apolinare nebo Podoli?

28.09.2009

Ahoji holciny! tak prvni screening (15.09, 11+2tt, 54,4 mm) dopadl dobre. Sijove projasneni, testy krve atd jsou v norme a ja mam z toho radost. Dostali jsme i prukazku i fotecky:) Hezky mimisek maval na maminku rucickama, kroutil se tam jak zizalka a kdyz zavolali tatku tak prdolka usnula :s: Ale ten to natacel i tak, doktorka 2x do mne tim UTZ stouchala ale nic ani ockem male nemrklo :D holt je tvrdohlave po mamince :00:...No a tedka k veci. Pani doktorka mi oznamila ze musim do konce 14. tydne zaregistrovat se v porodnici..coz je ted do konce tohohle tydne :O ...a ja vybiram mezi Apolinarem a Podolim. Podle mista bydliste vybirat nemuzu bo se budeme stehovat ale jeste nevim kam :///: Tak jsem se chtela poradit se zkusenymi aneb takovymi jako ja co se teprve ted to maji pred sebou ://: ...Holky poradte :? ...pjosim pjosim pjosim :j)

Ahoj, chci se Tě neco zeptat, koukám, že jsi z Prahy a píšeš, že už ti měřili NT - kde Ti to dělali? Nás to čeká v pondělí, moc se těším,ale taky nevím, co mně čeká, jdu do Gennetu na P-7 a nevím, jestli tam třeba pustí koukat na sono i manžela se mnou a tak. Díky za odpověď.

In reply to by sycatko

ahojky, ja jsem byla na 1.screeningu ve 12tt na Gennetu a byla jsem tam i s pritelem, ktery se mohl podivat hezky na utz a pan Dr. vse pekne popsal. Partnery tam pousti urcite ke vsemu a je tam moc prijemny personal. na dalsi screening jsem tam objednana 2.11., tak se uz nemuzu dockat a doufam,ze bude uz poznat i pohlavi :).

Přišlo mi to tam opravdu super. Je tedy fakt, že během první doby porodní jsem doktorku moc neviděla ( asi 2x za celý den). Střídali se u mě šichty a musím říct, že všichni byli úplně super a příjemní. Už vlastně první dobu porodní jsem trávila na porodním sále, který byl opravdu nádherný. Je to tedy pomalu již 4 roky, co jsem tam rodila a v té době jsem četla články i o Apolináři, kde psali, že jsou vlastně jen porodní boxy, takže tam zas nebylo takové soukromí. Ale nevím, jak je to teď. Šťastnou volbu

Ahojky, ja jsem se byla zaregistrovat v Podoli ted v patek. Maji tam napsano,ze se mas registrovat presne ve 14+0 tt. Uredni hodiny jsou od tech 7:00 hod, ale doporucuji tam byt uz alespon pul hodiny drive. Dorazila jsem na misto chvili pred pul sedmou rano a uz tam byla prede mnou fronta a ja byla asi 7. nebo 8.. Postupne prichazely dalsi holky a podle me nas tam muselo byt kolem 15 do tech 7 hod. Hned po registraci jsem odesla, tak ani nevim jestli vzali vsechny tehulky. Ja jsem se taky rozhodovola mezi Podolim a Bulovkou, protoze Bulovku mam kousek od baraku. Ale nakonec na doporuceni jsem chtela to Podoli, ktere mi doporucila i moje doktorka a par znamych tam uz rodilo a byly moc spokojene. Zkus tam byt presne ten den 14+0 tt, protoze nevim jestli by Te vzali i pozdeji, prijde mi,ze to kontroluji, ale treba ted uz tolik ne. Sama jsem byla prekvapena kolik nas ma termin 26.3., a to uz pry je konec baby boomu :).TAk hodne stesti a dej pak vedet jak jsi dopadla.

In reply to by Tynik

v nedeli tam maji az od 8:30 :), to si muzes prispat. Na jejich strankach pisou,ze je registrace od 14.tydne, ale problem je,ze je vic lidi kdo tam chce jit a berou jich jen 12. Proto jsou tam ty fronty. Ja byt tebou,tak tam asi jdu v tu nedeli, kdyz Ti to vychazi na ten den. Me prave upozornovala i moje doktorka, abych si to hlidala, ze je tam problem se jinak dostat. Ale treba ted opravdu nebudou mit kazdy den 12 tehulek.

apolinář z vlastních zkušeností ze vnit sice jak zámeček uvnitř zařízeno jak za krále klacka myslim vybavení a pokud se nechystáš jít na nadstandart ten je tam moc hezký.Jinak Podoli,nevim muj doktor my říkal že nic moc,že si dělá spíš jen reklamu díky celebritám,který sou spokojený protože si zaplatili zvláštní péči,to se pak asi staraj jinak.Já jsem se rozhodla upro bulovku,šestinedělí je uplně nově zařízeno a hlavně sociální zařízení je společne jen pro 2 pokoje a ne pro celý oddělení.

In reply to by Cophia

Ahojky, já budu rodit U Apolináře, teď už podruhé a jsem spokojená. Mám tedy zkušenost i s Podolím, ale zkušenosti velmi špatné, je ale možné, že se za tu dobu, spoustu věcí změnilo.

In reply to by Cophia

heh...a ted zase zacinam vahat....Prave moje mudr mi doporucovala u Apolinare, Podoli a Bulovku na kerou jsem zapomela :///: musim se rozhodnout do zitrejsiho rana :00: jinak kuli paci to nestiham a zitra jeste mam volno..

já jsem se už měla zaregistrovat tenhle víkend,ale nějak nám to nevyšlo a tak tam jdu až ten další a rozhodně jdu do Podolí, u Apolináře to prý vevnitř není nic moc. Tak se budu modlit, aby neměli obsazeno, prý berou 12 maminek na den, tak snad v březnu tolik maminek rodite nebude :D

In reply to by Beru

No prave ze ten pocet je omezeny...chjo..Jsou tam nejake regisrovaci hodiny a dny? nebo je to jedno? :) Staci tam jen obcanka a tehu prukazka nebo musim mit jeste neco? :?

In reply to by Tynik

Provozní doba kartotéky pro osobní registrace: po - pá: 07.00 - 15.30, so - ne, svátky: 08.30 - 13.30 hod. Telefon pro informace o registraci: 296 511 123.
Tak takhle tam jsou a já myslela, že dýl, no neva :)

In reply to by Tynik

já tam chci jít o víkendu a jsou tam v sobotu, myslím do půl čtvrté, ještě juknu. Jinak nic jiného by si mít neměla, jen tu průkazku a občanku. A ve všední dny jsou tam dýl,ale to se musim juknout,už to hledám :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka