ultrazvuk

10.10.2009

Chtela bych se zeptat ve ctvrtek jsem byla na ultrazvuku. podle posledni menstruce jsem 9+3 a podle ultrazvuku 8+6 rozdil 4 dny, ale kdyz jsem byla na prvnim ultrazvuku tak tam byl rozdil jen jeden den. Miminko mi ted meri 2,06 cm, pripada mi malinke. Nevite nektera proc se ten rozdil tak zvetsuje? Bojim se o to malinkate, pokouseli jsme se skoro rok a nechtela bych o nej prijit. Srdicko mu na ultrazvuku bilo krasne. Dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, ja mam taky podle soma v tomto terminu rozdil 4 dny a miminko podle sona 8+4 měřilo jen 1,78 cm, ale pani doktorka mě ubezpečila že je to ok, to víš, stačí že se trošku ta sonda na sono hne a hned je tam rozdil. ted v pondělí jdu na další kontrolu a jsem zvědavá, jak drobek roste. Ničeho se neboj.

In reply to by ivinka

Tak, Ivuš, dnešni kontrolu mam za sebou, už mam i těhotenskou prukazku a miminko už všechno dorostlo, měří 5,8 cm, má všechno co má mít a termin porodu souhlasi s PM i UZ. Takže vy to taky určite doběhnete. :a:

Ahojky, já mám rozdíl taky 4 dní, člověk nemusí otěhotnět přesně v půli cyklu.4 dny zase není až takový rozdíl.Doktoři to řeší až je rozdíl více jak týden. Když mě dělala UZ v 8 tt tak jsem měla rozdíl 6 dnů a ve 12 tt už 4 dnů.Ve 12 tt je Uz nejpřesnější,ale o nějaký den se lišit může. Za 14 dní jdu na UZ to budu 32tt, tak jsem zvědavá jak bude velké.

In reply to by ivinka

No já mám termín podle MS 22.12 a podle UZ 24.12.Takže rozdíl tam je malý, no bříško už mám, už je to znát i na pohybu,člověk se jen už valí.Je možné, že kdyby ti ve stejnou dobu dělali UZ 2 doktoři, že každej naměří něco jiného.Ale jinak si myslím, že mimčo je v pořádku.

In reply to by ivinka

já jsem se vřždycky nea to ptala dr.a říkali že je to orientační...a taky každý mimi roste jinakl...proto mají na knci jinou váhu i délku..tak neboj..myslím že špatné by to bylo kby mimi odpovídalo třeba 6tt když jsi 10tt a pokud dr nic neříkal mužeš být v klidu:)

In reply to by romuaska

dekuji, hned jsi me uklidnila. Snad nam to uz nebude narustat. Za 17 dni jdu na dalsi tak jsem hrozne zvedava. Jinak doktor nic nerikal

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka