prosím o radu

10.10.2009

Zdravím holčiny,
chci se zeptat, kdy jstte si pořizovaly kočárek. My ho chceme koupit měsíc před porodem a tchán, který má přispět si klepe na čelo, že se kočárek kupuje až po porodu, ale přece nebudu s miminkem někde trajdat a teprve ho shánět ..Oni si myslí, že se teď pojedeme podívat a vybraný mi potom koupí, ale co když nebude? a nechci aby vybírali jiní za mě, v případě že nebude....co si myslíte? :/;x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

My budem kupovat kočárek až po porodu, ale čistě z finančních důvodů, kdyby na něj bylo, tak už ho mám doma dávno, přes všechny pověry. My ho koupíme asi přes mimibazar a snad to bude przo po porodu, páč nechchi být s mimčem dlouho zavřená doma. Marťa

Tak já bych tedy rozhodně nekupovala kočárek až po porodu-to budeš mít rozhodně jiné starosti!!!Já ho mám od 32tt u mamky-manžel ho přiveze a připraví mi ho až se malá narodí!

Ahojky,já jsem kočárek objednávala 3 měsíce dopředu,protože jsem měla 2 měsíce čekací dobu než přijde.Nabízeli mi,že si pro něj můžu přijít až porodím.Ale já jsem si ho radši vyzvedla,abych byla klidnější a dala ke tchyni.Manžel i ho pak přivezl domů,když jsem byla v porodnici a mimčo na světě.Někdo to dělá až po porodu,že babičky pak jdou koupit,mají to rezervovaný.popř.složenou zálohu.Záleží na tobě.

Ahoj my měly kočárek koupenej taky asi tak měsíc před porodem, ale měla jsem ho u své sestry doma ne.
Ale když jsem čekala první dceru tak už jsem ho měla koupený asi od 5 měsíce a schovaný u babičky.
Nevim, ale po porodu budeš mít jiné starosti než schánět kočárek, ale jsou i takové které ho kupují po porodu, i jsem zažila že ho tatka kupoval sám a mamča byla v porodnici, ale potom už si asi nemůžeš moc vybírat a musíš vzít ten co je.

Ahoj já jsem teď 33+4tt a kočárek jsme si předevčírem s manželem koupily a máme ho schovanej u babičky jak pověra říká neměl by být doma než se mimi narodí že to přináší smůlu tak že si myslím že je nejvyšší čas si ho pořídit a zvlášť když máš nějakej vybranej přesně proto aby ještě byl až se ti mimi narodí budeš mít starosti sním a ne abys s malym miminkem lítala po obchodech a sháněla ho :\x:

ahojky já teda měla kočárek koupený a doma od března a rodila jsem v květnu (malá trošku předbíhala:-)), ale jde udělat to a dost obchodů to nabízí, že si ten kočárek vybereš a zaplatíš teď a oni ti ho uschovají a manžel či přítel pro něj dojde v době, kdy jsi v porodnici. Ale rozhodně bych neriskovala čekat, právě z důvodu, že jako na potvoru nemusí být a po porodu opravdu budeš mít jiné starosti než shánět kočárek:-)

my ho měli objednanej ve 30.tt, vybrala jsem si spešl barvu, čekali jsme na něj 4 týdny.
Přece nebudeš tvrdnout měsíc doma, pokud třeba porodíš dřív nebo nebudou mít tu variantu co se tobě líbí nejvíc...
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka