dnešní křeče v bříšku :-(

09.10.2009

Ahoj tetičky.
Na dnešek jsem se tak těšila....měla jsem srázek s lidičkama z práce a jestli jsem tam s nima byla hodinku, tak to bylo moc.... Udělalo se mi nejprve nějak mdlo, slabo a pak mi začli docela dosti silné křeče v bříšku. I se mi docela špatně dýchalo a na té židli jsem prostě nevydržela sedět. Omluvila jsem se a šupajdila domů. Volala manželovi ať přijede, že je mi zle. Pořád mi tvrdlo bříško, i když beru magnézium i vápník a ty křeče taky nepřestávali. Celkem to trvalo asi 2 hodiny. Manžel uvařil večeři a stará se :-) Je to zlatíčko!! Teď už mi je dobře, ale stejně, jakmile si sednu, tak mě v bříšku něco jakoby tlačí.....píchá.....??? Snad to přejde úplně. Tak se opatrujte těhulinky moje!! :a:

Nevim,jestli je to pocasim nebo cim,ale me je tak 3dni porad spatne od zaludku :sick: No nevim,nevim jak to dlouho vydrzim,jeste mame 11tt cas :) Drz se a papa :a:

Hlavně, že už je to lepší. Nechci tě strašit, ale myslím že takovéhle věci už teď budeme mít na denním pořádku. :(

ale ten můj pupik taky zlobí, ne že by křečoval, ale stále tvrdne a tlačí, hlavně večer ...A magnezko nezabírá. Těch 11 týdnů do porodu mi přijde jako věčnost. A co víc, bude hůř

..tak teda koukám, že nás už depky přešly a začínají "problémy" s pupíčky :\/: já dnes málem ani nedošla domů z vycházky se psem... to důchodci jsou oproti mě sprinteři :°:
manžel je zlatíčko!!! To ten můj si sice večeři uklohnil vyjímečně sám, ale ten bordel jsem po něm uklízela já, nakonec jsem vytřela kuchyň a on na to "děkuju"... tak jsem mu řekla, že to mi moc nepomůže, že ví jak mi v posledních dnech není dobře a ani si po sobě neuklidí :-g( nějak mě v poslední době už fakt se.. :-g( :-g(
Jančo, dávej na sebe pozor, papa a hezký klidný večer :8_/:

In reply to by mysaco

důchodci sprinteři :-) To ale vážně sedí. Jsem taková bez energie. Ale dnes teda jsem byla ráda, že můžu ležet a opravdu nic nedělat! Bylo mi OUVEJ!!! Pořád to ještě není OK, ale snad to přejde. Tak tu kuchyň u nás budu asi taky uklízet já...... ale pouze nádobí. Vše utřel a tak nějak je to v cajku ve dřezu. Ale nechám to na zítra, dnes se vážně necítím na nic!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka