Kdy se vrátí chuť na sexík - jsem už nešťastná :(

04.10.2009

Dlouho jsem přemýšlela, zda sem napsat svůj dotaz, ale pokud bude alespoň někdo, kdo to bude mít jako já, docela mě to uklidní. Jsem 5 měsíců po porodu a zatím ještě vůbec nemám chuť na sex :r: Je mi to hlavně líto kvůli partnerovi, protože je brouček strašně trpělivej, na nic netlačí a čeká, až já se vzpamatuju.
Před těhu a dokonce i většinou v těhu jsem měla sex fakt moc ráda, troufám si říct, že jsem byla skoro dračice }:) :s: ale od porodu jako by se mi úplně vzbouřily hormony nebo co a připadám si úplně frigidní.
Nevím, jestli to je tím, že stále plně kojím, ale prostě pro mě sex úplně přestal existovat. Není to tak, že by mi přišel nechutný nebo naopak, prostě jakoby nebyl. Nutno dodat, že ani autoerotika mi od té doby nic neříká, a když přítelovi občas vypomůžu jinak, tak mě to dole ani nevzruší....achjo :r: :O :(
Od porodu jsem ještě všechno neshodila, a necítím se ve své kůži, ale tím to také není, protože mi přítel pořád opakuje jak mu to nevadí a přijdu mu prý stejně krásná.
Kdy se to zase vrátí do normálu??? :|-|: :? Až přestanu kojit, nebo prostě vůbec? Jsem z toho opravdu nešťastná :O

Ahoj klárko je to hlavně tím kojeníma unavou atd já to tak měla u Tomáška koila pul roku a sex dělala jen spovinosti bylo mě manžy líto,ale já bych ho nemusela mět vubec až mě to štvalo...jejda kolikrát jsm ese kvuli tomu pohádaly,al ejak Tomča malinko odrostl tak se chut vrátila...tet u Adámka to mám tedy jiné nekojím tak chut je stále,ale broček male e naše antikoncepce :///: v nejlepším nás ždy vyruší a pak už to není ono :00: :///: :*O*:

In reply to by Mag28

Magdi myslím si právě, že to kojení a hormonální změny s tím související na to má nejvtěší vliv...
Ale světe div se, nějak jsem nad tím vším i nad sebou, na základě téhle diskuze přemýšlela, a tento týden proběhlo naše první :|-|: od porodu a vlastně první :|-|: za posledních cca 8 měsíců. No a byla to paráda :qu: Pravda je, že jsem si musela dát dvě skleničky vínečka na uvolnění, ale pak jsem byla nadšená a za dva dny jsme si to zopákli :s: :s:
Takže konečně možná to období končí, i když vím, že stejné to bude až přestanu kojit :dance:

In reply to by madamecrazy

no paráda...My jsme s Ondrou spolu jednou od porodu a od té doby nic....my jsem jak důchodci...večer si lehnem do postele,řeknem si dobrou,otočíme se k sobě zády a spíme....už 10měsíců...je mi z toho smutno...chlap už mě ani neobtěžuje,nějak si zvykl :r: :r:

In reply to by lulucrue

To je škoda ,mě tet asi měsíc to muž dělal taky a já jsem to nevydržela a pohádala se sním a tet je to zas už dobré...koupil si notase tak večery trávíl u něj a né se mnou a mě to bylo hrozně líto..i když tet poslední dobou sex u nás stojí za prd...protože adámek je kazisvět a vnejlepším huláká :00:

já vám nevím některé píšete jak vašim mužům nevadí že s něma nemáte sex a že jsou tolerantní tak to budte rádi spousta mojích známích se kvůli sexu hadají.Já jen děkuji že jsem o chuť nepřišla a že mě sex baví jak před tím ťukťuk

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Promiň, ale já nejsem povinná nikomu, nebudu se prostě do ničeho nutit. Jak jsem psala, trápí mě to a nedokážu to zatím sama ovlivnit, ani kdyby můj přítel začal dělat výše zmiňované!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já se vůbec nezlobím ;) jen s tebou tedy naprosto nesouhlasím, jelikož pokud bych měla přijít o partnera kvůli tomu, že s ním nemohu mít dočasně sex, tak by stejně asi za moc nestál a popravdě takového partnera bych vedle sebe asi nikdy neměla :n:
A opravdu NIKDY bych sex nedělala z povinnosti.

Klárko já to mám už od porodu Ondráška bohužel se mi ještě ta chuť nevrátila....je to strašný,ale mi s chlapem skoro spolu nespíme...ale on už si tak nějak zvykl a nenaléhá

Já mám sice ještě před porodem, ale nemyslím si, že bys byla "divná", teda né víc než já :s: U nás doma totiž sex moc nevládne. Jestli spolu spíme tak jednou měsíčně tak je to moc - ani 3 měsíční půst nám nedělá problémy a kupodivu nám to ani jednomu nevadí. Přitom chuť je, vzrušení taky....asi ten sex prostě není tak "kvalitní" abych po něm toužila furt. Zatím nám to nevadí tak to neřeším.

Možná by ti pomohlo, kdybys nad tím tak nepřemýšlela. Pokud si nepřijdeš krásná, tak třeba začni cvičit (nemusíš hubnout, jen získat pocit, že děláš něco pro to, aby ses sama sobě zase líbila), nebo si zkus pustit erotický film, popř. dej partnerovi volnou ruku, nech si zavázat oči - ať tě nic nerozptyluje a ať se snaží partner tě naladit.....je toho dost co můžeš zkusit :) ale stejně nejlepší je přestat na to myslet a ono to přijde samo. :a:

Holky děkuju moc za komentáře, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama, nicméně stejně jsem asi nejdivnější, protože vy všechny k tomu máte i důvody (únava, plačtivé miminko, poporodní zranění dole ...apod.) Jenže - já jsem "jenom" po císaři, večer únavou vůbec nepadám - celkem zatím vše zvládám, a mám moc hodné miminko, které mi neubírá síly.
Takže v podstatě to stejně dál nechápu :O

In reply to by madamecrazy

Tak i já se musím přidat a je to fakt síla.....naše malá princezna už bude mít 10 měsíců a já jsem na tom úplně, ale úplně stejně jako ty :§) :§) Malá je zlatá, hodná, celou noc spí, když si chci uklidit, tak si vydrží sama i hrát..prostě o únavě to u mne taky nebude....já mám spíš furt ty deprese z postavy a to je asi tak největší psych blok....dřív jsem taky měla sex stráááášně ráda....ale teď? Prostě nic....je mi z toho fakt na nic....tak jsem radikálně změnila stravování a chodím poctivě a často cvičit, za 14 dní jdu na týden do školy, tak budu mít i snad jiný myšlenky (to zas bude síla bez malé :§) ) a čistou hlavu a jestli ani toto nepomůže, tak se po**ru....ještěže ten můj je fakt zlatej :h:

.....se taky vypovídám....
Před těhu to myslím docela šlo, sexík nebyl každý den, ale 3x v týdnu určitě :|-|: . Vloni v květnu jsem byla nemocná, přítel potom taky, 2 víkendy jsme nebyli doma, ... Tak nějak nebyl čas, možná ani chuť, ta nebyla z mé strany ani v červnu a ke konci měsíce jsem zjistila, že mám v bříšku mimi :jawdrop: .
Termín mi dr stanovil na 19. února, musela jsem tedy zákonitě otěhotnět v tom květnu :? . O první mimi jsme už dříve přišli, takže jsme se teď zdráhali v podstatě všeho, sexuální radovánky nevyjímaje :*O*: .
Za celé těhotenství jsme spolu spali 3x a kdyby to bylo jen na mě, tak jsme spolu nespali snad vůbec :n: .
Po porodu, u kterého přítel nechyběl, jsme neměli náladu ani já, ani on. Přítel sám tvrdil, že mu stačí, že máme malou :°O°: , a že ho ani nenapadne po mě něco chtít :h: a já mu za to byla vděčná ;) .
Po 6ti nedělí jsem si šla pro prášky, ty jsem ale po měsíci vysadila. Za 1. jsem naně neustále zapomínala a za 2. nebylo proč je brát, páč sexík neproběhl :n: .
Postelové radovánky (v mém případě se to tak nazvat nedalo :00: ), proběhly asi tak 3 měsíce po porodu, pro mě to byl děs, ale co už. Kvůli příteli jsem to přetrpěla (taky mi ho bylo líto).
Přítel na mě nijak nenaléhal (až teď z něj vylezlo, že když viděl ty moje "oči štvané zvěře", tak už se o nic ani znova nepokoušel) a další sexík byl až teď v pátek, po skoro 8mi měsících od porodu! Bylo to báječné }:) a druhý den znova ;) . (možná ještě ten zbytek Azalie stihnu využít :s: )

Když tak nad tím přemýšlím, tak u mě to byla před porodem opravdu nechuť k sexu (+ ta neohrabanost,...) a po porodu to byl hlavně psychický blok, pořád jsem si připadala taková nečistá, pošpiněná a až někdy půl roku po porodu jsem teprve začínala uvažovat o tom, že bych si i dala říct :) . :a:

Ahojky tak já rodila v červnu dvojčátka a to císařem pořád mám i mléčko (kojení) na sex chuť mám i si ho užívám ale převážně večer jsem mrtvá takže sexík zvládám jen přes den a i to nás ty dvě slečny nenechají a pořád nás volají pobrekáváním takže sexík je u nás vždy jen rychlovka a to je někdy jako žádný ale i to se počase určitě zlepší třeba až se holky vdají hihih :s: i sranda, no a ty se neboj tvůj sexepíl se určitě brzy vrátí a zas budeš divoška zatím neznám žádnou které by se chuť na sex nevrátil ale chceto jen nemyslet na to že ted to musíte mít chce to prostě klídeček tak držím palečky ať si to brzy opět vychutnáš

Ahoj, tak tohle jsem přesně prožívala po prvním porodu, neměla jsem chuť na nic a úplnej odpor, když na mě šáhnul, fakt.. Trvalo neskutečnej rok, než jsem se krapet srovnala, manža vytrval, nenaléhal, to mi pomáhalo asi nejvíc. měla jsem synka strašně uplakanýho, nespavýho mrzutýho, no prostě první dítko jsem měla jakoby "očistec", myslím že i to hodně udělalo, že chuť na sex chyběla, byla jsem permanentně unavená, nevrla, fakt se divím, že se mnou ten můj chlap vydržel.
Teď mám doma půlroční princeznu a rozdíl je naprosto radikální-skoro se nepoznávám :c: zlepšení o milion procent, fakt.
U mě ta nechuť stopro pramenila z nervíku o synáčka, při druhým dítku už člověk trošku ví, co dělat, je mín nervní (nebo alespoň já jsem).
Asi bych začla znovu jako "náctiletá" mazlinkováním a tulením, uvidíš, že se chuť určo vrátí, pomaloučku, polehoučku a bude z tebe zase dračice!!

Mno,musim rict,ze ja co se staram o dvojcatka,tak mi taky moc ani nechybi,jsem utahana jak blazen,ale proste pritel by bez toho nevydzel.Ono je fakt pravda,ze chlapi pak jsou vic vzteklejsi atd..zalezi jaky je ten mužsky nekdo to na sobe da znat a nekdo ne,je fajn,ze to tvuj pritel chape.JAkoze muj pritel chape,ze jsem unavena,ale i tak mi neda pokoje :///: i kdyz to mel treba dam priklad v pondeli,tak v utery nebo ve stredu to chce zase,ale proste ja jsem rada,ze vecer padnu a mam chvili pro sebe.No nerikam,nekdy tu chut mam to ne ze ne,kdyz uz na to dojde,tak proste jo,ale nejak mi to taky nechybi.
NO jo no,pribyly starosti a ono se to vsechno odrazi,ze uz neni tolik casu na nezne chvilky atd.Ale to bude zase pak dobre,Hold nam to nasi muzi nesmi mit zazle,oni tak stahani jako my nejsou.

Ahoj, neboj se, to se zase srovná... Jses unavena, i kdyz si to treba nepřipouštís, postava se změnila, to na sebevědomí a následné chuti taky nepřidá at uz partner rika co chce tak my víme ze to bývalo lepší, a hlavne mit miminko je vlastne 24 hod denne permanentní stres, zvlášť pokud je to tvoje první... Clovek si furt rika, jestli dela vsechno správně, jestli mu neni moc teplo nebo zima, ze uz by mel asi papat, jestli to jak často kaka je v poradku... Atd atd... V podvědomí je pořád jeste porod, ktery at byl sebelepší tak proste bolel a bolel tam kde bys ted mela cítit vzrušení. A do toho hormony, to je taky slušnej nářez... Ale časem se vrátí vsechno do normálu, ale kdy ti nikdo nepovi... Kazdé to trva jinak dlouho... Tak se tim Nestresuj a raduj se ze mas krásný dítě a úžasnýho partnera a prijde to samo:-)

to já se snažím plnit manželské povinnosti. Ale je to děs. Cca jednou za 14 dní možná ani to ne. Mě to pálí jak kdyby to bylo na sucho, přitom prý manžel přímo plave. Předehra ale stojí za to, opravdu mě to uvolní a kvůli zklidnění partnera, si ty povinnosti plním. Prostě to na něm poznám, že je nějakej víc nevrlej a snáze se rozčílí...Jinak ze začátku nám to nechybělo, první 3 měsíce ani jednomu, vše se točilo kolem malé, city jimiž nás naplňovala, starosti i únava neumožňovaly žádné jiné myšlenky natož hříšné :s:
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky