PPM

09.10.2009

ahojte těhulky mám dotaz ohledně PPM v září jsem nastoupila na PPM a chci se zeptat když už mám vypočítanej průměr jestli se mě taky týká to že od ledna se mi to sníží nebo se to týká těch co nastoupí na mateřskou až od ledna děkuji za odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to by bylo fajn!A netušíš náhodou co všechno k tomu potřebuji-pro tu sociálku??Mě totiž vše zařizoval zaměstnavatel a tak nemám vlastně nic v ruce..

Bohužel ano!Já nastoupila na mateřskou 9.9. a od nového roku budu mít cca 5000Kč ještě asi 3měsíce než nastoupím na rodičák-budou to krušné 3měsíce...!!!

Holky, to jsou vážně hajzlové..!!! Tam kde by měli ubrat, tak dělají že nic (např.. herny, chlast a cigarety), a tam kde jsou penizky potřeba furt ubírají a ubírají. Bych je chtěla hvězdy, jak by vyšli s usranejma 9000,- čistýho. Chudáci naši chlapi, holt budou muset víc dřít.. Je mi z toho smutno!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsou to fakt čuráci já beru nejakých 7500kč čistýho a stím mám vyjít????? Ještě když mě to mají zkrátit . Jsou to HOVADA ať si vezmou sobě kreténi takhle se za chvíly žádný děti rodit nebudou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka