Ahoj všem červnovým!

03.10.2009

Ahoj všem ženám, co právě zjistily, že jsou ve 4.-5. tt, tudíž již spadají do červnových miminek. Já jsem k 6.6. Takže počítám, že ty, co budou spadat do červíků právě ovulují.. držím pěsti při tvoření našich červíků! Jsem z Prahy. Takže: Jak se máme? Co doma? Co příznaky, jsou nějaké?

Nejspíš sem taky patřím. Zítra začínám 6.týden. Vím to naprosto přesně, protože jsem těhulka po umělém oplodnění. Dneska jsem zjistila, že jsem těhotná,ale na kontrolu si mě pozvali až 29.října. ALe to nevadí, aspoň tam bude pěkně vidět srdíčko a už bude větší, nebo budou? Snad bude jedno... Ale kdyby byly dvě, tak samozřejmě by mi to nevadilo, hlavně, ať jsou zdraví!

Ahoj všichni, ja na testu objevila // v úterý.. v pondělí 10.10 jsuu k dr. na ultr, tak jsem zvědavá a moooc se těším!!!Snad bude vše v pořádku, v červenci jsem potratila a čekali jsem s manželem na první menstruaci. Ta byla v srpnu a hned se nám to povedlo :-) :-) :-)

Ahoj holky, poraďte...mám už 14 dní po vynechání. Vždycky jsem to měla pravidelně... no a po vynechání jsem se testovala a nic. Týden po vynechání jsem měla slabou čárku a druhý den na to byla silnější... Dneska jsem šla k dr. a ten nic nenašel...vyšetřil mě a udělal ultrazvuk a nic. Vzali mi krev a výsledky díky víkendu budou až v pondělí. Jsem z toho zoufalá. Dr. mi řekl, že ty testy na moč jsou vysoce spolehlivý, ale krev je 100%. No včera jsem trochu špinila ale fakt jen trochu. Dr. mluvil i o tom, že by to mohlo být zatím jinde než v děloze... nevím co mám dělat. Do toho jsem dostala pěknou chřipku. A teď, po kontrole u dr. jsem udělala test a zase dvě čárky...ta jedna je teda slabší než ta kontrolní... tak co to znamená? Poraďte někdo prosím...ten víkend asi nepřežiju.... :(

In reply to by Evulík

To může znamenat jen dvě věci. Jednu špatnou a jednu výbornou.
Buď to může být mimoděložní těhotenství, což bych ti v žádném případě nepřála nebo je Tvé miminko zatím tak maličké, že se na ultrazvuku nenašlo. To se stát může, třeba je někde schované za močovým měchýřem nebo tak :)
Se slabou čárkou si nedělej těžkou hlavu, já ji měla v pátém týdnu těhotenství skoro neznatelnou a teď se krásně vybarvila.
Počkej si na krevní testy, ty jsou nejspolehlivější a hlavně se nestresuj, na miminku se to pak může podepsat. Udělej si poklidný příjemný víkend s manželem/přítelem a pokus se na to nemyslet (já vim, to se mi řekne).
A nezapoměň dát po víkendu vědět!

In reply to by Sangsue

Určitě dám po víkendu vědět, to je jasný. Mockrát děkuju. Budu se moc snažit ten víkend udělat nějak fajnový. Myslela jsem,že už mimi uvidím...protože v tuhle dobu těhu jsem už viděla naší dcerku na ultrazvuku, tak mě tohle dost šokovalo...Snad máte pravdu a jen to prostě není vidět. Dělala jsem si teď test a je zase pozitivní...ale čárka není ani teď úplně výrazná... myslela jsem, že by už měla být. No zkusím to ještě v nědělí a pondělí jsem zvědavá co mi řekne dr...

Ahoj holky.
Já jsme své těhotenství prokoukla minulý pátek po hokejovém zápasu, kde jsme vyhráli 8:1.
Po pozitivním těhotenském testu se šel můj muž posilnit panáčkem, protože tomu nemohl po dvou letech snažení uvěřit :00: :oci:
Podle MS jsem v 5+ 6 tt a termín máme 5.6.2010 :dance: . Za 14 dní jsme objednáni k doktorovi, abychom se podívali na tepající srdíčko :h: :heart:
Tak teď jen doufám, že vše proběhne jak má a narodí se nám zdravé miminko.

Dneska mi doktor řekl že se mi hcg zvíšilo ze 145 na 600 a že to není o moc že by to prý mělo jít do tisíců máte s tím někdo zkušënosti? děkuji Iva

In reply to by ZEMANOVA IVA 33

Ahojky, moc gratuluju k mimi. S HCG opatrne, neni dobre, kdyz se nezvysuje. Hlavne hodne spi, odpocivej a nehoň se, nesportuj, spise lez. Jestli by se nezvysovalo tak jak ma,mohlo by to znamenat, ze se mimi nevyviji. Ale nechci strasit, nekdy to tak zacina, ze je nejdriv nizke a pak vylitne. Urco mas brzy dalsi kontrolu u Dr. Budu drzet palecky.

In reply to by ZEMANOVA IVA 33

Já mám bolesti v podbříšku opravdu veliké, občas se musim zastavit a v předklonu čekat až to přejde.
Jak jsem četla v různých článcích, pokud žena s bolestmi nekrvácí, mělo by být vše v pořádku. Bolesti většinou přichází v době, kdy bychom měly mít tradičně MS nebo v době "uhnizďování zárodku". V tuto dobu by se nám měla měnit a roztahovat děloha a k ní přidružené vazy, které právě způsobují onu bolest.
Ovšem, pokud jsi na pochybách, vždy je nejlepší konzultace s lékařem, protože u nenarozeného miminka je lepší nic nezanedbat. nikdo se na nás nemůže zlobit, že máme (někdy možná přehnanou) péči o své miminko :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky